reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
:) kahaaa w rylo nie poszlo, napewno poszlo w bioderka
i dobrze ci tak, potworzyco

Czy moderatorki moga usunac tego maila ze zdjeciami, z powodu tresci niedopuszczalnych :))))?
jestem za!

Jeśli jesteśmy przy temacie ciast to ja miałabym ochotę na gorącą szarlotkę z lodami i bitą śmietaną!! Aaaa!
kolejna sadystka! tu ludzie w pracy siedza i nei maja pelnej lodowki

oj tak... :-D
ja się właśnie pocieszam lodami z jogurtem, kawałkami jabłka i musli - wrzuciłam do nich wszystko co miałam :-p

normalnie umre przez was, wszystkie jestescie podle malpy!

Czy moderatorki moga usunac tego maila ze zdjeciami, z powodu tresci niedopuszczalnych :))))?

Przykro mi, ale to chyba nie podchodzi pod treści niedopuszczalne... :-) Poza tym widzę, że już skasowane :-)

Wróciłam z wizyty. Wszystko ok, nie zapowiada się rychły poród (a szkoda), młody waży już ponad 3300 (masakra) ale jak ktoś użyje słowa "klocek" to ma w dziób... :-)

ULISIA - to ile on bedzie miec na finale?? w sumie jestem tydzien w tyl od ciebie i moja ma 2500 :)) ja nie powiem ze to klocek- ale KAWAL CHLOPA ci rosnie:))) najwazniejsze ze wszystko wporzadeczku:)))

Biorę przykład z Idy i idę spać bo przy Was to tylko ciągle bym jadła :)

z tym że ja juz zdążyłam pospać, wstać (w nocy tak się kręciłam, ze spaniem ciężko to nazwać), opitolić obiadek i pół paczki paluszków... i tak sobie myślę, że coś bym zjadła:D:D:D szyja dalej boli...masakra... która to wkleiła tego linka do kociego artykuły?!?!?!?!? w zęby gratis!!!!!!!!!:D:D:D

a ja zgrzeszyłam z małżem;P bez "białej armii", oczywiscie i delikatnie:D:D:D ale jakoś tak od razu lżej na duszy mi sie zrobiło:D:D:D a jakby coś miało więcej z tego być w sensie konsekwencji - to zgarnę medal:D:D:D

Cześć dziewczyny!

Kurcze kilka dni mnie nie było a tu taaakie KINDERSUPRISE Dawidowe zrobiła!!!:-D
Aż mi się żołądek skurczył z emocji jak przeczytałam! Ale fajnie, bardzo się cieszę.
A co poza tym słychać? Zanosi się na kolejna wrześniową październikówę? :-)

reklama
kluseczka slodka:)))

moja mala 1.09 miala 2,5 kilo wiec 14 na wizycie tez pewnie bedzie waga ciezka..... a pierwsza coreczka urodzona w 42 tyg 3,050......

ULISIA a rodzisz we wroclawiu?

Raczej w Trzebnicy, po pierwsze mam bliżej, po drugie chyba lepsze warunki.

ULISIA - to ile on bedzie miec na finale?? w sumie jestem tydzien w tyl od ciebie i moja ma 2500 :)) ja nie powiem ze to klocek- ale KAWAL CHLOPA ci rosnie:))) najwazniejsze ze wszystko wporzadeczku:)))

No właśnie sama nie wiem. Dlatego chciałabym już jakoś w przyszłym tygodniu rodzić, bo jak on jeszcze urośnie to nie wiem jak dam radę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry