reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny kochane moje !!
Tak bardzo bardzo wam DZIĘKUJĘ za wsparcie
Odebrałam fax niedawno z laboratorium i wynik z glukometra się nie potwierdził
Mój wynik to 135 !!!!!!!!!!
A więc jest ok !!
Boże jak ja się bałam !! Ile ja już się naczytałam o tym !! Jaki ja stres przeżyłam .... nikomu tego nie życzę ...
Dziewczyny ten glukometr musiał być popsuty.

Mój synek jak go urodziłam miał 4090 :) więc było co cisnąć :P
a ja malutka ogólnie jestem i dałam rade więc .. gorzej chyba nie będzie :D

reklama
no i widzisz sparrow?????????? my czarownice jesteśmy:D:D:D jak zaciśniemy za coś kciuki to nie ma bata, żeby nie było dobrze::D:D:D:D a 4kilo wycisnać... no nieźle!!!!!!!!! moja kuzynka dwa takie klocki wyprodukowała, a teraz nosi trzeciego - niestety (wg niej, bo ja bym sie z nią zamieniła:P) ułożony pośladkowo, więc raczej cc...

Dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki

z tym że ja juz zdążyłam pospać, wstać (w nocy tak się kręciłam, ze spaniem ciężko to nazwać), opitolić obiadek i pół paczki paluszków... i tak sobie myślę, że coś bym zjadła:D:D:D szyja dalej boli...masakra... która to wkleiła tego linka do kociego artykuły?!?!?!?!? w zęby gratis!!!!!!!!!:D:D:D
hahaha ta co nas chce lac za KLOCKA jest chetna bo to ona dala:)))) ULISIA:D:D

Jak wy takie czarownice to jutro od 14.30 zamiast stukac po klawiszach to trzymajcie kciuki za mnie.... zeby stal sie cud zebym nei musiala sie stresic tyle zeby mloda juz na jutro sama sie odwrocila jak potrzeba.... kurde pragne tego zeby jutro zajsc i nie potrzeba bylo robic manewrow przy bobasinie mojej... ide teraz polezec przy krzyzowce troche i pewnie wejde kolo 21h po obiedzie, przytulanku mezusia, telefonei do mamy i umytych garach (hmmmmmmm chyba wkrece w ta robote malzusia dzisiaj:)))

Ostatnia edycja:
no to ja z drugiej strony ja podejdę:
KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUŚ,KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUŚ,KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUŚ,KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUŚ,KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUŚ,KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUŚ,KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUŚ,KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUS, KLOCUŚ, KLOCUŚ!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
......ale ta szyja naprawdę boli......... qrde tylko takich atrakcji mi teraz brakuje... w nocy pachwiny napie...czają, obrócić się to Mount Everest normalnie, zgargulec, refluks, nadgarstki (Dagisu, ja też to mam:P), o czymś zapomniałam??????????????

Dziulka, no problem:D:D:D:D ale ja proponuję te krzyżówki przy parapecie robić z poooopskiem wypiętym i kręcącym kółka;D to podobno pomaga młodym sie ustawić "po bozemu":D ....albo jakoś swoją przekonam coby z twoją się zamieniła przez noc.......

reklama
Jestem już po wizycie. Szczegóły zaraz opiszę w odpowiednim miejscu. Mogę tylko powiedzieć,że na razie moja szyjka nie wskazuje na rychłe urodzenie....

A co do klocków, to mój Franek waży 3380g.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry