• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
No raz byłam prywatnie na usg w 30 tyg ciąży właśnie i wtedy dzidzia ważyła niecałe 1500g. W poniedziałek wizyta - lekarz do którego chodzę przyjmuje i prywatnie i na NFZ, więc jak tylko mogę to wybieram tę drugą opcję, bo nie mam kasy. Spróbuję wymęczyć usg i pomiar maluszka, a jak nie to poproszę wujka żeby mi machnął te badanie (przez powłoki brzuszne oczywiście). Tylko będę musiała jechać na drugi koniec miasta... Ale myślę, że warto :tak: Ciekawość pali.... Znikam bo się House zaczął! (Uzależnienie? Znam te odcinki prawie na pamięć, hehe...;-)) Dobrej nocy i do jutra :-)

Kuuuuuuuuuuuuuuurde właśnie doznałam szoku i nie wiem co myśleć, sikałam i jak się podcierałam zobaczyłam krople krwi. I tak kilka razy i krew była na papierze.. jesteśmy przestraszeni z Michałem! Lolisza wypowiedz się pleaseeee!!

ze mnie żadna lolisza, ale istotne chyba jaka to była krew, w sensie czy taka żywo czerwona czy ze śluzem taka brunatnawa... jak pierwsze to lepiej sprawdzić na IP chociaż nic nie musi sie dziać, a druga opcja to ten czop

Moja ginka mówiła, że jak zobaczę krew, to raz dwa na IP. Tak więc ja jestem za tym, żebyście szybciutko jechali.

Ja obstawiam, że to ten czop zaczyna się "wykluwać"

Z tego co wyczytałam w książkach i internecie to tak jak Ida myślę, że jeśli to taka czerwona krew to lepiej jechać i sprawdzić a jeśli brązowawa to chyba jeszcze nic strasznego. Ale pewna nie jestem.

Jak leżałam w szpitalu na początku tej ciąży, to w nocy przyjechała babka w 32 tyg. Najpierw miała parę kropli czerwonej krwi, potem "poleciało" z niej jak w czasie miesiączki, a dopiero potem odszedł jej ten brunatny czop ze śluzem... Więc może u Ciebie też tak się zaczyna...

reklama
09092010083 (Large).jpg09092010087 (Large).jpg09092010082 (Large).jpg09092010081 (Large).jpg09092010079 (Large).jpg09092010086 (Large).jpg
jestem:) wozeczek sprawdzony:))) oto fotki - zapomnialam cyknac jak byla gondola zaimocowana na wozku ale o tyle o ile widac co i jak:)

09092010078 (Large).jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry