reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dzieki:)) to pastelowy niebieski tylko ze slonce w chacie bylo i troche odbijalo. ten ciemniejszy to bardzo ciemny granat prawie czarny. to jest marka Saturn - Krasnal- maja stronke netu swoja. wozek jest polskiej produkcji w 100% . kicia juz poznala nowy przedmiot- obniuchala, chciala wlezc do wozka-wrzasnelam NIE i juz wiecej nei probowala i nei probuje. ocierala sie lepetynka o kola i hamulce, chciala wejsc do koszyka na dole -koszyk jest do 4kilo a kicia wazy 7 wiec jak weszla to koszyk sie odpial a kicia zwiala:)))

Dziulka Super wózek!! Tylko np. ja nie nadaję się chyba do tych wózków co mają z przodu małe kółka :baffled::baffled: Sprawdzałam u koleżanek i źle mi się prowadzą :baffled::baffled: Tak samo mam z tym co mają 3 koła :sorry2::sorry2:

DAAA - one z przodu maja wieksze kolka niz marka chicco-ponad 20cm- moze tak jakos na fotce wyszly ale sa naprawde spore, a z tylu wielkie. ja nei lubie wozkow z malymi koleczkami bo kojarza mi sie ze zwyklymi sapcerowkami a trojkolowe od razu nei wchodzily w gre. nie podobaja mi sie wcale i z praktyki wiem ze sa wywrotne jak diabli na nierownych podjazdach, zjazdach z chodnikow itp.

DZIULKA78 Wózek super,najważniejsze aby córci się w nim dobrze jeździło:tak:
Jutro przed Tobą ważny dzień,mam nadzieję,że mała się już dobrze ułożyła i nie trzeba będzie obracać:-) A jak nie to trzymam kciuki aby się udało i żeby nic Cię to nie bolało;-) Powodzenia

jak tylko bede mogla to sie odezwe do was a jak nie to napisze sms do FROGG i poprosze zeby zameiscila go w moim imieniu gyby mnei zatrzymali ws zpitalu albo cokolwiek innego:) wlasnie czytam relacje z porodow czerwcowek... wiecie co...strach sie bac z jednej strony a z drugiej te emocje po sa tak silne!!! teraz to doslownie czytam i samo mi sie beczy:))) https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-z-porodowek-bez-komentarzy-40430/index2.html

wozio super! a co do plamien, ja bym jednak pojechala na IP,
ida mnie tez ta szyjka boli, do tego czuje jak by mnie kto po krzyzu zdzielil grubym kijem (jak to pisza, takie objawi zblizajacego sie) i az ciezko jakas pozycje wygodna przyjac, bo tu strzyka tu boli tu szczypie,

Nie pojechaliśmy do szpitala, nic a nic już nie ma, ani kropelki. Jutro zobaczę co będzie się działo jak coś to zadzwonie do swojego lekarza. Strach już minął. Za to jakoś tak wszystko stoi mi w gardle, niedobrze mi i najchętniej wsadziłabym palce jakbym umiała tak..

Dziulka śliczny wózek, trzymam kciuki za jutro i czekam na wieści. Powodzenia!!

dzisiaj nikt mnie nie pobije... nie mogę przez tą pierniczoną szyję spać... niech chociaż mąż się wyśpi... margerrita, ale mi chodzi o szyję w sensie szyję trzymającą łepetynę na miejscu:D:D:D jestem wściekła, tak boli, że masakra... posmarowałam amolem i zawinęłam szalikiem - teoretycznie powinno pomóc a myślałam że popuszczę z bólu... dopiero chłód pomógł!!! normalnie chyba coś nieźle naciągnęłam, bo przewianie to to nie jest.......

reklama
Dagisu dobrze ze pojechaliście, lepiej 3 razy niepotrzebnie niz raz za późno...
Na tym etapie ciązy to może być albo bardzo normalne (niteczki krwi nawet swieżej ale w śluzie, śluz podbarwiony na brazowo, rózowo i to jest zwiazane z rozwarciem i odejściem czopu, czasami nawet swieża krew) lub bardzo nienromalne (sporo świeżej krwi mogące świadczyć o nieprawidłowosciach związanych z łożyskiem), poza tym ta kew może byc też świeza z zylaków odbytu lub sromu.

Moni ja mysle że to jest taka cisza przed burzą, niby nic i niby nikt sie nie szykuje a tu zaraz ktoś z newsem wyskoczy... :)

Dziulka super kolorki wózka i trzymam dziś kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry