emiliab
Fanka BB :)
Alez mnie natchnęłaś - kanapki z jajkiem to jest to a ja od 7:00 sie głowie co zjem na sniadanie...
Cieszę się. Smacznego!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alez mnie natchnęłaś - kanapki z jajkiem to jest to a ja od 7:00 sie głowie co zjem na sniadanie...
Wieczorem tak mi mały główką na szyjke naciskał że myslałam że wylezie normalnie, cóż za dziwne uczucie, smieszne jest to że kłucie w szyjce mam bardzo często, czasami zaraz jak wstane i kilka kroków zrobie a twardnień brzucha zupełnie nic. Jakies cuda normalnie sie dzieją.

boję się najbardziej przenoszenia - nie chcę leżeć w szpitalu po terminie itp .. to mnie przerażało ostatnim razem i teraz też o tym myślę.
Ucisk w miednicy i na odbytnicy - narasta ucisk najczęściej w okolicy nerwu kulszowego, oraz w miednicy małej. Może wystąpić ból w okolicy pachwin, oraz w okolicy krzyżowej. Objawy te spowodowane są: nisko usadowioną główką płodu, oraz gotowością macicy do porodu.witajcie o porankuwstalam dzis z dziwnym uczuciem tzn tak jakby chce mi sie do kibelka z drugim daniem ale ide siadam i nic i nie chodzi tu raczej o zaparcia bo jest tak troszke inaczej a druga sprawa to zauwazyłam po sikaniu duza ilosc przezroczystego śluzu takiego czystego bez krwi czy to cos oznacza??
zauwazyłam po sikaniu duza ilosc przezroczystego śluzu takiego czystego bez krwi czy to cos oznacza??