reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
SPARROW -to jest takei cos miekkie, doslownie sluz przezroczysty tylko ze tak jakby taki kawalek galaretki -z 0.5-1cm na oko. wez tu mnie kurcze nei strasz czopem laaaaaaaaaaa!!! :O aaaa i dzieki za komenty na NK:)
Kobietki jak cos to ja bede pisac sms do FROGG i ona napisze do was w moim imieniu coi jak w razie gdyby mnei zostawili albo cos sie porypalo.(blagam nieeee) Mam nadzieje ze wroce dzisiaj w dwupaku do domu. jedno jest pewne ze jak podczas manewru poczuje ze mnie to boli to kaze im przestac- tak jak mowili ze moge, a wtedy zaprogramuja mi cesarke. chyba ze mloda siedzi lepetynka w dole-tego nei wiem... Lewe biodro mnie tak nawala ze doslownei zaraz zaczne po scianie chodzic...
EFA- bardzo sie ucieszylam z tego co pisalas wczoraj na tamtym watku- a jednak sie cuda zdarzaja:))) kurcze w dzisiejszych czasach zeby tak ktos bezinteresownie pomogl...szok...

ULISIA- ja wlasnei dzisiaj wchodze w 9 miesiac... rowno do porodu zostalo dokladnie 1mc. o mamoooo jak to zlecialo...

Dziulka no ta galaretka to może byc słynny czop. Nie stresuj sie tam za bardzo bo sie faktycznie moze okazac że srebro dostaniesz... :) No i mam nadzieje ze mała sama soe obróciła ładnie i że tylko skończy sie na kontroli.

Dziulka ja już to przechodziłam i jak dla mnie wynika z tego co mówisz że to jest śluz pochodzący właśnie od czopu śluzowego więc się nie martw tylko ciesz
Odpowiednia pora - idziesz do lekarza to koniecznie o tym powiedz.
Ja cię niczym nie straszę tylko piszę jak jest ;p
A za komenty nie dziękuj bo nima za co !!

Dziulka TRZYMAMY KCIUKI za piruet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wózek śliczny.

Na śniadanko dziś miałam bułkę z pomidorem i teraz zapijam herbata z malinami, boby kataru się pozbyć.

Jaga mi się wypiela w poprzek i zaraz mi chyba skóra pęknie na brzuchu.

Mykam czytać poboczne wątki ;-).

Lolisza przypomnij mi, od kiedy podawać wit d i k? Po skończonym tygodniu życia?

Cześć wszystkim, dziewczynki ten śluz to zapewne czop, u mnie też takie coś się pojawiło dokładnie 2 tygodnie temu i lekarz potwierdził że to czop. I tak mi odchodzi po trochę co drugi dzień. Czop wcale nie zwiastuje szybkiego porodu, no chyba że jest krwisty, ale wtedy lepiej sprawdzić na IP lub u gina czy wsio ok. W pierwszej ciąży odszedł mi czop z kwią dwa dni przed porodem. Ja od wczoraj mam dziwne przeczucie że do końca nie donoszę, no i jakieś skurcze się pojawiają... W pon mam wizytę i już się doczekać nie mogę :)

reklama
a mojego meza kolega z pracy opowiadal wczoraj jak jego zona miala cesarke. niektore porodowki akceptuja obecnosc mezow przy cc a w tym co ona rodzila to akurat nie moglbyc na sali z nia tylko przy sali taka mala salka byla oszklona. podobno jak wyciagneli synka i mu pokazali to chlop odjechal-na glebe! ogolnie mowil ze widziala wszysciutenko z bliska co sie dzialo jak to robili i tp przez ta szybke... ja piernicze co za widok.... tu co ja bede rodzic nei ma takich "atrakcji" na szczescie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry