reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dagisu, mi nie tylko nadgarstek nawala, ale cała ręka. Właściwie dwie. I nazywa się to zespołem cieśni nadgarstka. Ponoć przechodzi... Kłuli mnie dzisiaj z tego powodu (krew, mocz i te sprawy), żeby sprawdzić, czy to nie od czegoś innego mi te ręce puchną. Wyniki jutro po 15.
Aha, błagam - nie wspominaj słowa czosnek! W ciąży to jedyne czego od samego początku nie toleruję (choć przed ciążą go uwielbiałam!) Na samą myśl potrafię zwymiotować :baffled:

Przy okazji mam pytanie - czy na każdym USG da się zbadać wagę dziecka? Bo mój gin nigdy mi nie powiedział jak duża jest moja Justynka... A usg miałam ostatnio w 30 t.c. Następna wizyta w poniedziałek - mam się upomnieć o te badanie?

Ostatnia edycja:
Hehe ok już nie będę no chyba, że mi się zapomni. Ale co ja pocznę jak to jedyne lekarstwo dla mnie na dzień dzisiejszy. W tym syropie też jest:)
Co do wagi, hmmm no ja mam usg robione na każdej wizycie i lekarz mówi ile waży. Ostatnio nie mówi tylko ile mierzy. Na ostatniej wizycie to był 32tc stwierdził, że będzie kluska 2kg ważył synek, boje się co będzie na wizycie za tydzień:)
doranocka może po prostu zapytaj!

Właśnie dostaje kopniaki w żebra:P

Zrobiliśmy z mężem pierogi, jak na moje pierwsze w życiu to bardzo dobre wyszły, no ale nie najadłam się za bardzo bo straciłam apetyt przez teściową.. znowu przez nią, a w ogóle to szkoda słów. Mam już dość psychicznie. Gdyby ta cała wyprowadzka stąd była tak łatwa to w sekundzie mnie już tutaj nie ma. Naprawdę! Lecz niestety życie jest takie jakie jest i nie jest to łatwe... Zazdroszczę Wam wszystkich które mają swój nawet mały kąt,ale SWÓJ!

Przed chwilą wyszłam z wanny, udała mi się nawet ta dzisiejsza, planowana depilacja. Jeszcze jutro doprawię i będzie dobrze. No i potem z dwa razy na każdy tydzień i będę gotowa w razie czego:-).
Chyba zadzwonię zaraz do mamy pogadać, chociaż sama nie wiem- bo może ściany mają uszy w mieszkaniu.
Dzisiaj z mężem wieczór spędzimy w łóżku oglądając Na wspólnej i potem dr Housa.

reklama
dobranocka mi na każdej wizycie lekarz mówi i to jest też na wydruku z usg. Aparat sam to wylicza na podstawie jakichśtam pomiarów wielkości...

A gdzie chodzisz do lekarza? Prywatnie czy na NFZ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry