reklama

Październikowe Mamy 2010

a mój małż dzisiaj miał spotkanie w męskim gronie i właśnie wrócił do domu. Oczywiście w przypływie uczuć nachuchał na mnie alkoholowym oddechem i z uśmiechem na twarzy poszedł spać ;-) ehh Ci faceci :cool2: A ja odgrzewam sobie pizze na kolacje mniam ... jak już tyć to konkretnie :-p
SN już mi się nie będzie kojarzyło z porodem hahaha :-D

reklama
IDUNIE chyba przedwczoraj widac bylo na forum nie???

wlasnei sie nawcinalam jajecznicy tak na full, mezus psozedl wywalic smieci i bedzie gary myc- mam zakaz ich tykania.... nie obrazam sie wcale:)))

a to dobrze :)

ręka na pulsie hiihihi

a ja dziś poszłam na szkołę rodzenia z resztą jak większość pań w ciąży .. no i siedzimy pół godziny mija i nima nikogo ... poszłam do domu co będę siedzieć tyle tym bardziej że skurcze mi się dawały we znaki ... no i reszta pań też się zmyła za mną ... zadzwoniłam z domu (znalazłam numer do koordynatorki) a ona w szoku że dziś były wszystkie bo miały być w poniedziałek ... ;/
Były ćwiczenia i panie z Krakowa przyjechały - miały prezenty itd .. i ona świeciła oczami - położna która miała z nami ostatnio prelekcje podała nam złą datę i w poniedziałek była jakaś jedna pani ;O

Jutro umówiłam się i idę zobaczyć oddział położniczy - bo już go ledwo pamiętam hihihi .. a niedługo mogę zacząć rodzić i nie mam czasu na pierdoły za przeproszeniem ...
Niestety nie poćwiczyłam se oprócz spaceru 2km w jedną strone :D

No cóż .... szkoda prezentu ;pppp

wiecie co...od paru dni mi bije w lepetyne...jak widze niemowlaczki w tv to dostaje histerii i wyje!!! porypalo mnie???????????,, teraz neidawno w wiadomosciach francuskich gadali o imionach, pokazali jakas porodowke kolo Paryza a ja przy jedzeniu w ryk!!! maz w szoku- co sie stalo!!! a ja mowie: zobacz jaki sliczny dzidzius !!!!!!!!!!!!! moj maz sie zasmial ze przy porodzie bede wyc jak dzika jak zobacze dziecko.... zauwazyl ze jak widze dzieciaczki to we mnie sie doslownei cos dziwnego robi....

Dziulka witaj w klubie ja płacze na reklamach dziecięcych produktów...ostatnio naściągałam tapet na pulpit z dzieciaczkami ale jak mąż je zobaczył to powiedział że nie pozwoli aby obce dziecko na pulpicie było, że małej jak sie urodzi wszystko powie, a jak chce dzidzie to mam swoje zdjęcie z brzusiem dać i pokasował wszystko.

reklama
ja cie doskonale rozumiem, ja oglądam teraz wszystkie programy o rodzeniu począwszy od "licealnych ciąż" na mtv kończąc na "ciążach zaskoczenia" na discovery i zawsze rycze jak te maleństwa się rodzą :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry