fasolkaania
Fanka BB :)
Coś w tym jest bo ja też rozczulam się na widok dzieciaczków. Już nawet gazeta tak nam mnie działa. A mnie dzisiaj opierdzieliła położna, że jak będę mieć taki atak z bólem tej głowy to mam jechać do szpitala. Bo ciśnienie normalnie mam dobre, dlatego dziwne jest, że mnie takie coś łapie. I powiedziała na wejściu, że na twarzy się zmieniłam
Ogółem dużo osób mówi, że dobrze wyglądam. He he
Jakiś komplement w końcu
Mój o dziwo mnie też pilnuje i pyta jak się czuję i ogólnie mi się dostało pogadankę na temat głowy i mojego zaniedbania.................. Dzisiaj na szczęście cisza, póki co....
A mnie apetyt znowu dopadł, ale na kanapkę z masłem i miodem. Normalnie mogłam bym jeść to tonami
Miłego wieczorku życzę
Gratuluję tych fajnych suwaczków
Coraz bliżej
Mój o dziwo mnie też pilnuje i pyta jak się czuję i ogólnie mi się dostało pogadankę na temat głowy i mojego zaniedbania.................. Dzisiaj na szczęście cisza, póki co....
A mnie apetyt znowu dopadł, ale na kanapkę z masłem i miodem. Normalnie mogłam bym jeść to tonami
Miłego wieczorku życzę
Gratuluję tych fajnych suwaczków
dzis rano wstalam i maz mowi ze chce miec bigos heheh wiec poszedl na zakupy, kupil co trzeba i zrobilismy bigosik mniammmmm:-)troche nawet zamrozilam zeby mieli co jesc jak mnie odwiezie do szpitala heheheh. a po obiadku pojechalismy kupic łóżeczko
no i ja caly czas na nie zerkam i juz wiem ze ten moment dla dzidzi coraz blizej;-)nie moge sie doczekac....a jutro z rana jade z córcia na wies do moich rodzicow i wracamy w sobote. mam w planach wyprawe na grzybki heheheheh

ojoj, sama nie wiem co chciałabym usłyszeć... jak przeczytałam o szyjce loliszy to mało co nie zemdlałam