reklama
Morela_87
Fanka BB :)
jejku jak one urosły! To już ponad 6 latJa wiernie zagladam, ale malo kto juz tu pisze.... A szkoda- tyle lat bylysmy razem, nasze dzieci razem rosly...Z pieluszek doszly juz do szkolnych tornistrow...Oto Amelka w ostatnim dniu szkoly przed feriami, przebrana za Julenisse Zobacz załącznik 789039
a ja z racji zmiany nicku nie mam dostępu do prywatnego wątku
jeśli mogę to poproszę o dostęp do prywatnego.
pozdrawiam Was wszystkie!

https://www.babyboom.pl/forum/grupy/rozpakowane-pazdziernikowki-2010.407/ to link do grupy zamkniętej. Tam się chyba gdzieś klika o prośbę o dołączenie. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba Dziulka zakładała grupę i ona musi zaakceptować.
Morela gratuluję drugiego maleństwa.
Morela gratuluję drugiego maleństwa.
Morela_87
dzięki bardzohttps://www.babyboom.pl/forum/grupy/rozpakowane-pazdziernikowki-2010.407/ to link do grupy zamkniętej. Tam się chyba gdzieś klika o prośbę o dołączenie. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba Dziulka zakładała grupę i ona musi zaakceptować.
Morela gratuluję drugiego maleństwa.![]()

A co do grupy zamkniętej to po przejściu do linku mi wyskakuje error :/
Lepiej późno niż później
Jak link nie działa to spróbuj tu https://www.babyboom.pl/forum/search/?type=team i w okienku wpisz: pazdziernikowki . Może w ten sposób się uda.
natolin
Morela_87 (monimoni) ja Cię pamiętam i bardzo serdecznie gratuluję drugiej ciąży! Super!!!! Zdrowia dużo życzę. A Twoja Lenka już duża, faktycznie.
Porosły nam te dzieciaki, nie ma co...
Dziulka dzięki za informację, nic nie wiedziałam... Wzruszyłam się bardzo oglądając film o Natalce... Pamiętam dobrze Karolinę z BB... ech... Brak słów :-(
Happybeti też mi żal, że nie chcecie już ze mną pisać na BB. Z sentymentem wspominam dawne czasy.
Haha, musiałam sprawdzić co to Julenisse. Amelka cudna :-) Co ma w ręku?
Szczęśliwego nowego roku dziewczyny!
Dziulka dzięki za informację, nic nie wiedziałam... Wzruszyłam się bardzo oglądając film o Natalce... Pamiętam dobrze Karolinę z BB... ech... Brak słów :-(
Happybeti też mi żal, że nie chcecie już ze mną pisać na BB. Z sentymentem wspominam dawne czasy.
Morela_87
Ja chętnie pobyłabym z Wami ale nie działa mi link do grupy zamkniętej. Nie wiem dlaczego ale wyskakuje błąd - może potrzebuje jakiegoś specjalnego zaproszenia. nie wiem.Morela_87 (monimoni) ja Cię pamiętam i bardzo serdecznie gratuluję drugiej ciąży! Super!!!! Zdrowia dużo życzę. A Twoja Lenka już duża, faktycznie.

Nat, lepiej nie pytaj, co ma w reku 
. W tym roku poszlismy na latwizne i kupilismy jej "gotowy" adventkalender, z telewizyjnego kanalu dla dzieci, Ramasjang, od jej ulubionego "Onkela Reje"
.
I to byl wlasnie prezent na ten dzien, ktorym byla tak zachwycona, ze nie chciala sie z nim rozstac i wziela do szkoly
. Pierdzaca poduszka...
. Heh...
(Onkel Reje spiewa, ze nie lubi sie kapac. Ze smierdzi i jest mu to obojetne...
...Ot, dunski humor...
)
Amelka twierdzi, ze Onkel Reje naprawde smierdzi
...Wie, co mowi...

I to byl wlasnie prezent na ten dzien, ktorym byla tak zachwycona, ze nie chciala sie z nim rozstac i wziela do szkoly

(Onkel Reje spiewa, ze nie lubi sie kapac. Ze smierdzi i jest mu to obojetne...

Amelka twierdzi, ze Onkel Reje naprawde smierdzi

Załączniki
Ostatnia edycja:
https://www.babyboom.pl/forum/temat/bla-bla-bla.77958/
Link na zamknięty
Link na zamknięty
reklama
Morela oczywiście pamietam
)) super ze do nas zwitałas. gratuluje podjęcie decyzji i kolejnego maluszka
Jesli chodzi o zamknięty to od dawna tez jest tam cisza...pewnie przez to ze po zmianach na BB cięzko jest znaleźć tą grupę.....tworza się kolejne i jest wielkie zamieszanie
((
Dziulka ja śledzę stronę Natalki.....straszne jest to co ich spotkało. Jednak bardzo podziwiam ich za walkę i determinację.....jestem z nimi!!!!
Happy ale Amelka urosła łał
)
Nat ja tez często zaglądam czy któraś z Was cos naskrobała i smutno ze rzadko coś się pojawi.......
Szczęsliwego Nowego Roku kochane
)) Przed nami przełomowy Rok wkońcu nasze pociechy idą do szkoły
) Te oczywiście które jeszcze nie poszły
))
A z Nowym Rokiem także postanowienie aby częściej pisać co mnie na BB, może ktoś się dołączy?
pozdrawiam
)
Dziulka ja śledzę stronę Natalki.....straszne jest to co ich spotkało. Jednak bardzo podziwiam ich za walkę i determinację.....jestem z nimi!!!!
Happy ale Amelka urosła łał
Nat ja tez często zaglądam czy któraś z Was cos naskrobała i smutno ze rzadko coś się pojawi.......
Szczęsliwego Nowego Roku kochane
A z Nowym Rokiem także postanowienie aby częściej pisać co mnie na BB, może ktoś się dołączy?
pozdrawiam