czarna1309
Zaangażowana w BB
no narazie nie mam mdlosci a nic. ale piersi mam tak nabrzmiale jakby mialy mi zaraz peknac he he no i mam zgage nic poza tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak prawie kazda z nas test zrobilas szybciutkozrobilam test i wyszla ta druga kreska badzo bladawydaje mi sie ze za wczesnie test zrobilam:-(
Wydaje mi sie ze osobny watek sobie zrobimy na nasze pierwsze objawy co i kiedydziewczyny powiedzcie mi w ktorym tyg zaczelyscie miej jakies objawy ciazy? :-)
Moja szwagierka miala blizniaki i pamietam ten jej brzcholMuminka już sie boje tego mojego rozmiaru brzuszka, ciekawe czy zdołam go unieść w 9 miesiącu :-)
Moja siostra zaszla w ciaze jak Patryk mial 7 msc i dobze tak wyszlo.Chlopaki to najlepsze kuple! jak blizniaki! Julia na poczatku sie martwila czy wszystko bedzie okey czy da rady z malym dzieckiem i wielkim brzuchem ale okazalo sie ze niebylo sensu sie martwic bo tak wszystko jakos samo sie ukladalo! Tego zycze i tobie!witam można dołączyć:-)
Mam już synka 6 miesięcymam obawy ale co tam ciesze się.
Witajcie!!!!
Ja dzisiaj nadal się kuruję czosnkiem i gorącą herbatą. Ale oprócz tego trzeba obiad przygotować, jak mąż wróci z pracy. Mojego Jakuba (jak wróci z przedszkola), ciocia zabiera na sanki, więc będę miała czas na zrobienie obiadu.![]()
lubie i czosnek i cebule. Jednak cebula do rana jest niewyczuwalna natomiast z czoskiem ialabym obawe czy w pracy ludzie nie padna
dziewczyny powiedzcie mi co mam robic. mam kolczyk w pepkui niewiem czy juz go musze wyciagnac czy jak bo nie wiem. jestem okolo 6 tyg ciazy wiec nie wiem
witam można dołączyć:-)
Ja również spodziewam się dzieciątka w październiku, z moich wyliczeń 12. Ale mam trochę obaw jak sobie poradzę. Mam już synka 6 miesięcy na czwartek będzie miałtak, że już wiecie czemu mam obawy ale co tam ciesze się. Odchowa się dwójkę na raz i będzie spokój
A mam pytanie orientujecie się jak jest z karmieniem w ciąży, bo ja mojego synka dalej karmie piersią i teraz mam pewny mętlik w głowie co dalej robić. Myślałam karmić synka do maj ai chyba tak zrobię, a wy co o tym myślicie?