Witam po przerwie!
Aligator i szafirek - bardzo mi przykro! Mam nadzieję, że za niedługi czas wrócicie tutaj do nas z dobrymi wieściami! Czekam na to i życzę dużo nadziei...
Ewcia a może jednak? Ja trzymię kciuki i liczę, że to pomyłka... Proszę bądź silna!
Witam wszystkie nowe Mamusie życząc spokojniej ciąży i zdrowych Maluszków ;-)
U mnie fajnie, wczoraj i dziś czuję się dobrze - aż dziwne. Albo te mdłości już za mną i nie wrócą (oby) albo coś nie tak.
Oj no przestań Słońce! Poszły sobie do innej młodszej ciężarówki! A jak tak zajęcia? I praca mgr?
Efa to ja Ci macham z gór ;-)
KINDZIA no pisz cokolwiek! Jaka pogoda? Jak pamelki? Co Ci w duszy gra i kiedy Krak odwiedzisz bo wytropiłam Cię na mamusiach z Krakowa!
Czy ktoś coś wie o kathe? Nei wiem czy mi umknęło czy nie odzywa się... Jeśli to drugie to proszę Cię o wieści
kathe!
Ren no ja tak czytam i mi tu brakuje postów od Ciebie! I od
Biry...
Ja jestem od pepsi uzależniona. Poza tym staram się z rozwagę i zdrowym rozsądkiem do kwestii żywienia podchodzić... Jakoś bardziej restrykcyjny wydaje mi się czas karmienia piersiąc bo wtedy uczulenia, wzdęcia, problemy z brzuszkiem u Maleństwa...
Dziewczyny proszę o przemyślane zakładanie wątków tak żeby były one "rozwojowe" tzn. ich sens nie kończył się na 2 czy 5 postach.... Wątki, które nie będą się rozwijały będę wrzucać do wątku zbiorczego.
Do poczytanie dla chętnych mam - jak poruszac się po nowym forum - POLECAM LEKTURĘ
https://www.babyboom.pl/forum/jak-k...bsluga-forum-po-zmianach-marzec-2010-a-37785/