mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Raczej bardziej pracę praktyczną w sensie eksperymentalnym i tym podobne, niż w szkole. Zresztą zobaczymy jak to będzie, bo chciałabym zrobić po mgr dwuletnią podyplomówkę z analityki medycznej i iść do laboratorium diagnostycznego pracować, bo niestety nie przyjmują już tak jak kiedyś mgr biologii tylko trzeba mieć tytuł analityka również.Mała_Mi, a masz zamiar po kończeniu studiów uczyć w szkole, czy robić karierę naukową?
Myślałam też o szkole,ale akurat po obeznaniu z rynkiem pracy to za bardzo w Krakowie nie ma zapotrzebowania na biologów w szkole.
I co robiłaś testI mój M. też dołącza się do gratulacji dla Rzutki - plus wysyła mnie o łazienki żebym też zrobiła teścik....
Fajowa fryzurka, podoba mi się,ale mi w takiej to chyba nie pasowałobyPs. Zamieszczę foteczke ,bo muszę się pochwalićtym na co się odważyłam i nie żałuję
. Aha i tylko taki kawałek, bo to zdjęcie najlepiej oddaje fryz.
Mała_mi gratuluje zaliczeń!!!
Dziękuję!
ladygab pewnie mało czasu ma przy dwóch córeczkach takich małych a jeszcze przecież ostatnio jej chorowały , na dodatek z tego co zawsze pisała do przez cały dzień sama siedzi w domu więc pewnie wszystko na jej głowieladygab to juz wieki nie bylo.
No to koniec weekendu na uczelni. Powiem Wam,że padam. Nawet nie wiedziałam czy przyjdę tutaj do Was bo tak mi siły wszystkie odeszły, no ale jednak stwierdziłam że tęsknie i muszę coś napisać
Za chwilę trzeba kąpać małego, potem nakarmić i dać do spania.
Chciałam jeszcze coś pisać, chyba odnośnie happybeti ale nie pamiętam już co
A i witam się z nową mamusią Elizabennet
Pozdrawiam wszystkie mamusie i chciałam się pochwalić NASZYM SUWACZKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!