reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

RYSIA popatrz stronke wczesniej co pisalam o tobie GLIZDO JEDNA!!!! :)))

ANIAWA- duuuupa z tego i dalej nie daje rady wstawic fotek i na tym prywatnym zdjec dzieci tez nie!!!! noz cholera niech to ktos uprosci zeby to bylo tak jak na naszej publicznej galerii!!!

reklama
Rysia - nie "dziewuchy" tylko ja tu mam taką - jak to dobranocka dobrze określiła "niewdzięczną" rolę moderatora i akurat jestem założycielką grupy zamkniętej. Pomyśl jakbyś Ty była od roku z dziewczynami na forum i przyszła by jakaś nowa mama i miała dostęp do Twojego nr tel czy gg. No nie jest to fajne. Przecież to żadna złośliwość z mojej strony. Ze względu na to, że udzieliłaś się też na początku naszego październikowego forum, to zostawiam decyzję reszcie.

Rysia bardzo przepraszam , umknął mi gdzies post z zapytaniem napisany przez monimoni.
Ja jestem ZA wpuszczeniem rysi do grupy zamkniętej, gdyz jest z nami od dawna (pomimo wagarów :-)) i do tego pokazala nam siebie i swoje dzieciątko , a do tego udziela sie tu czynnie :-)

ja jestem za bo wg mnie RYSIA pisze dosc duzo na roznych watkach, dala sie nam poznac i nie kryla sie z fotkami.poza tym ma babka "jaja". Voilàààà, oto moje zdanie:))

ja też jestem za, natomiast tak nie wypowiadałam się od razu, bo ja tam swojego zdjęcia ani namiarów nie zostawiłam, więc myślę sobie, że mam mniejsze prawo decydować

Ja próbuję przez picasa, ale póki co zainstalowałam go, skopiował mi się chyba cały komp, włącznie z gifami a teraz rejestruję się na jakiejś stronce. Ciekawe tylko ile z tych czynności było naprawdę niezbędnych. Zaraz się okaże, że mimo wszystko i tak mi się nie uda wstawić zdjęcia a laptopa zawiozę do serwisu na reinstalkę systemu :rofl2:

reklama
Rysiek no co Ty dziewuchy ehhhhhhhhhhhh wybaczam hehe bo masz dziś cięzka noc z tesciówka. Moni ja tu widzę zielone światełko :)
Dziulka to Ty dzis z moim mężem sie z obiadem zgadałas strasznie meczyl o pizze, a ja kapusniak ugotowałam hehe
Onesmile maz pracuje nad instrukcja?
Moni czemu wrzucanie fotek na prywatnej takie ciezkie?(ja jeszcze nie probowałam, ale pytam, bo widze ile tu opini, ze ciezko)
E-lona zdorwka dla Was

Edit: Natus moze i nie zostawialas, ale jestes tu codziennie i Ty chyba znasz nas najlepiej heheh ;-)

Do góry