magnolia sto lat ! sto lat :-):-):-)
doris super gratulujemy zabka:-):-):-)
sarisa ja tez glosuje codziennie, nie rezygnuj, sprobujemy a co

:-):-):-)
A u Nas nocka dziś mocno zarywana - pobudki z nocy z płaczem:/
Teraz odsypia a ja zasiadłam do kompa, żeby nadrobić zaległości z wczoraj.
Podajecie już zupki swoim pociechom?
Gotujecie same, czy ze słoiczków?
A gluten już wprowadziłyście?
Możecie doradzić i jaki sposób wprowadzać jej ten gluten?
Dziś kolejna próba mieszania mleka

trzymajcie kciuki jak możecie.
co do glutenu (to podajemy 2/3 gr na 100ml posilku, ja podaje lyzke kaszki mannej do sloiczka obiadowego
ja podaje na zmaine, troche sama/ troche sloiczkow, co do MOM w Gerberze, to jest w sloiczkach z samym mieskiem, co do herbatek kupilam, ale docelowo woda +ziola (rumianek/ koper)
witam sie porannie
kupa
yupi
dziewczyny, które mają blender: JAKI KUPIC? bo sie przymierzam.
ja mam taki - Blender Philips HR 1372/90 jak na razie jest super
hejka
margerita - wytrwałosci zycze. my za niecale dwa tygodnie jedziemy do Polski gdzie mały będzie spac ze mna, więc trening łóżeczkowy zaczniemy dopiero po powrocie do domu. bede śledzic twoje dokonania, może się czegoś nauczę.
to tak, serce mi pekalo, bo byl jeden wieli wrzask, w efekcie mamy zdarte gardlo, maly od placzu my od spiewanai kolysanek, przeczytalam gdzie, ze warto wprowadzic cos za cos, u nas jest pozytywka ze swiatelkiem i widze, ze pomaga, z kazdym kolejnym odlozeniem do lozeczka, jest placz, ale widze, ze jest lepeije, coraz slabszy, wazna jest wytrwalosc, bo jak sobie raz odpuscisz to zaczynamy od nowa, nad ranem o 5 biore go na karmienie do naszego lozka i nawet troszke sobie podrzemiemy,
najwazniejsze, ze to wielki krok w doroslosc, ciekawe co to bedzie jakgo do swojego pokoju oddelegujemy, dla mnie wielkim wsparciem bylo kilka postow
Rzutki, za co jej bardzo dziekuje
dziekujemy za gratulacje za okazji 5 i zebolka