reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kochane moje - bardzo Wam dziękuję!!! Jesteście mega!

E-lona, Moriam - również gratuluję pięknej 5-teczki :)

Ja wczoraj cały dzień sprzątałam, padłam o 22 i już nie miałam siły wejść na kompa. Dziś od rana już zdążyłam pofarbować włosy - żeby wyglądać jak człowiek, wykąpać się, wydepilować tu i tam :)
Teraz nadrabiam forum. Buziaczki

P.S. Piękna pogoda w Bydgoszczy - 12 stopni.

reklama
monimoni, E-lona, Moriam - suwaczkowe gratulejszyn:)))
monimoni - i jak kolor włosów? tym razem wszystko poszło tak jak trzeba?
my właśni z dłuuugiego spaceru wróciliśmy. Uwielbiam taką pogodę i najchętniej non-stop bym na dworze siedziała :laugh2::laugh2::laugh2:
poza tym widzę, że standardowo podczas weekendu BB pustoszeje;-)

O duzo nie napisalyscie za czas mojej nieobecnosci. Pogoda piekna, ŁYKend to pewnie na spacerach jestescie. Ja wlasnie wrocilam z wypadu do Z-cia. Zrobilam troche zakupow, tesciowa dostala bombonierke na urodziny, a ja walowe. Kupiłam Laurze opaske. Moze te jej uszka sie przyklepia. :)
Happybeti ja przez SOAD poznalam meza :)
Roxannka zazdroszcze super nocki. A RHCP tez lubie.

no wiec reklamowka serow przytaszczona, stanik i bluzka. bluzka 10 euro czarna polowka i stanik 2 euro.kupilam pizamke malej niebieska z 2 czesci welurek za 4 euro -to tak jakbym nie miala na co szmalcu wydawac... w lodowce wali ze uuuu jakby tona skarpetek tam siedziala. pogoda nam sie zdupila i nie biore mldoej nigdzie dzisiaj bo zaraz ide strzelic drzemke a potem bede gotowac zalewajeczke. to tyle chyba:)

no i tym optymistycznym akcentem ide sie walnac na drzemeczke bo leb mi odpadnie przez ta zachmurzona pogode://// jak cus to malzulnio sie zajmie dzieciem. Jezzzzuuuuuuuuuuu jak ona strasznie glosno piszczy!!! opracowala jak to robic: nabiera kilka glosnych wdechow i za chwile "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" az bebenki pekaja:pppp moja mama zblizyla twarz do niej i mowi ciiiii nie piszcz tak, a leane odpechnela jej buziora i piiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! i za chwile wybuch smiechu...co za dziec.... :)))

DZIULKA to Ty faktycznie nam słonko oddałaś...
ja z młodym byłam już raz godzinę i raz trzy, ale trzy to do reala pojechaliśmy, więc bardziej droga nam zajęła, bo sam sklep to nie. wzięłam pampers sleep&play na spróbowanie i piżamę dla siebie, bo przecież to mój główny strój :-D

reklama
my właśnie wróciliśmy ze spacerku, co prawda słoneczka już nie ma ale i tak jest przyjemnie :-) a po drodze "napadliśmy" na sklep pepco :-D kupilismy dla Patryka pare wiosennych ubranek, kilka czapek, kurtke ze spidermanem, 2 dresiki i buciki :-) no i stówka poszła :confused2:
teraz czekamy na znajomych, szkoda że ta moja koleżanka jest dopiero w 3 miesiacu i pewnie brzuszka jeszcze nie ma :/ ale napewno o wszystko bedzie pytać a ja uwielbiam opowiadać o ciąży i porodzie :-p

Do góry