reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam po intensywnym dniu. Rano był długi spacerek. W południe wizyta u lekarza i szybkie biedronkowe zakupy. Po południu zakończona pozytywnie wyprawa w poszukiwaniu adidasów dla młodej (przy okazji musiałam zakupić Wojtkowi czapkę, bo mi się spodobała) a wieczorem musiałam jeszcze iść na spotkanie w sprawie komunii. Normalnie padam. Rzadko kiedy mam cały dzień wypełniony od rana do wieczora.

U nas niby szatkę i świecę kupują chrzestni, ale świecę dostałam od koleżanki a szatkę akurat kumpela ma po synach, więc mi da. Nie zamierzam wydawać pieniędzy na rzeczy, które dla mnie są mało istotne.

Natolin ja też ścisłowiec, chociaż miałam swoją przygodę z angielskim- przez chwilę nawet uczyłam go w szkole i na kursie, o korkach nie wspomnę. Obecnie, aż wstyd przyznać, nic nie pamiętam. Gramatyka jeszcze może by uszła, ale słówek- zero. Tragedia!!

Alicja które Dady były nowsze- lewki czy żabki? Ostatnio kupiłam żabki i nie narzekam. Myślałam, że to są te z nowej dostawy.

Mila gratuluję ząbków.

Frogg opowieść lekko przerażająca. Nie zdawałam sobie sprawy, że są aż tak drastyczne przypadki.

Ulisia koszulka jest cudna.

Roxannka zdrówka

Aniawa a z urlopu wypoczynkowego ni ebedziesz korzystała?

Sarisa będę korzystała, ale niestety urlop planowo kończy mi się 5 maja. Potem do wakacji musiałabym iść na wychowawczy, więc muszę pokombinować. Jeżeli mi się uda, postaram się zwolnieniami poprzesuwać urlop tak, aby jakoś dobrnąć do końca roku szkolnego. Zobaczymy czy mi wyjdzie. Póki co faktycznie się pochorowałam, więc lekarka bezproblemowo do poniedziałku wypisała mi L-4.

Ostatnia edycja:
reklama
Happybeti mam nadzieję , ze fajnie Wam tam:-)
ida PO PIERWSZE;-)bardzo dziekuję (zresztą podziekowalam) Tobie i kazdej z Was z osobna ,za to ze się o mnie martwilyscie . … i oczywiscie bardzo doceniam Twoje „łer ar ju” :-) , bo zdaje sobie sprawę ,ze Inka jest bardzo absorbująca i nie jest tak hop siup wejsc na forum i pisac kiedy się chce ;-)
Co do joggingu , to ja tez specjalnie dobra w tym nie jestem , ale robie to zeby się troche rozruszac , poprawic kondychę no i o tym ,ze w moim wieku to już trezba pracowac nad sobą – to już nie wspomnę :-D
Co do imprezowicza , to chyba właśnie tak to by wyglądało (ja z telefonem w oknie , bo „synuś” na imprezce) no ale przynajmniej będzie znaczylo ,ze to moja krew :-D
A jak Ty kochana lubisz s. paula to znaczy ,ze robisz to co ja – hihi . A może właśnie trza ,zeby małzyk zobaczył te Twoje shejki :-) to dresy szybko się zdejmą.
Frogg smutna ta historia znajomych. Tylko dziekowac ,ze nas takie deprechy nie dopadly !
Mila no to wieeeeeelkie podwójne gratulacje !!!
Alicja a te lewy z bierdonki są lepsze od żaboli? Bo u nas tylko takie i nie wiem czy spróbowac .
A jeśli chodzi o tetre – odradzam ! Wcale się nie kalkuluje , a to spłukiwanie grubszych spraw przed praniem – tradżedi. Nie daj się w to wrobic .
Frogg no fajny ten gorset (te majtki bym sobie darowala) ,ale ja to bym chciala taki :-)
roxi nawet się nie wygłupiaj z tym chorónskiem! Nie daj się. Fajnie ,ze u Ciebie dzien tez pelen wrazen i ze Patryk ma juz „starszego” kumpla :-)

A ja sie caly dzien powygłupialam z Dorianem . kurczę uwielbiam go teraz , tzn. uwielbiam to ,ze jest juz taki kontaktowy ... i pogada ,i się pośmieje, i juz sam tez się pobawi ... jeszcze zeby sie sam przewinął i nakarmil ;-) , ale jest super.

ooo właśnie - RZUTKA jeszcze gdzieś zniknęła..
NATOLIN - ja z chęcią oddam zdolności językowe za umysł ścisły, bo w PL jednak to 2 jest bardziej "w cenie";)

Jestem :-D
Nie miałam dziś czasu wchodzić bo wybyłam z mężem do serwisu na przegląd autka, do tego Świat Dziecka i nakupowane zabawki, ciuszki, cuda na kiju normalnie.
Zjedliśmy obiad w restauracji (rany jak my dawno tego nie robiliśmy) i jeszcze zupełnie "niechcący" ;-) pokazałam mężusiowi kurtkę, która mi się bardzo podobała. No i chciał nie chciał wróciłam już w niej :cool2:
Niektóre poniedziałki nie są takie złe hehe
Pozdrawiam Was Dziołchy :-)

mamaagusi się pokazuje co jakiś czas, eliza też, tylko sheeney nie było już wieki...

a moja Ola spowrotem na patologii... tylko tyle że rozwarcie powiększyło się o 1cm i szyjka się zgładziła:( no i bóle krzyżowe... ehhhhh, teraz do środy chcą czekać i robić 2próbę... coś te nasze kciuki się popsuły,dziewczyny:-(

edit: nie mówiłam że mamaagusi jest?:-)

reklama
mi gdzieś umkneła jej obecność:( ojjj to Ola się pomęczy. Jak mi się przypomną bóle krzyżowe ;/ chociaż chyba już bardziej przez mgłę.

Do góry