reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
HAPPY ja zauwazylam jaka Leane ostrozna jest, mase razy wlazla pod krzeslo, lawe , swoj fotelik do jedzenia i jeszcze ani raz nie walnela sie w palke:))) i co widze? pochyle sie tzn glowe zeby wylezc spod krzesla bez szwanku. raczkuje sobie powoli a jak macel do obrania to nagle bum na bebech i czolganie zolnierskie:)))))

RENATABORYSEK pisalam jak moglam najszybciej zanim zostalabym sama na bb jak to neiraz bylo, ze ja weszlam a tu nikogo. :)))

Halo byłam popołudniu na BB ale zanim odpisałam ;-) to usnęłam ehhhhhhhhhhhhhhh. Potem pojechaliśmy do sklepu i niedawno wróciliśmy no może 1,5 h temu i Was nadrabiam, ale czuję jak mi się oczy kleją ehhhhhhhhhhh
Dziulka ja sobie właśnie pomyślałam gdzies Ty, a tu zaraz takie piękne pościki ;-)
Dawidowe walnięta to na bank nie ;-), może za dużo bajecznych stąd te bajeczne sny hahaha. A Laura jak zwykle przebija swą pomysłowością . Nasze dzieci bardzo dużo rozumieją jedynie nie umieją nam przekazać tego co chcą stąd czasem te złości wszystkie
Kroma, Rysia trzymam kciuki za maluszki
Emiś ja też jak Twój mąż robię nalesniki na oko ;-) zresztą chyba wszytsko tak robię hehe. I nie daję gazowanej wody tylko zwykłą mineralną i pół wody, pół mleka, samo żółtko, mąka pszenna, szczypta soli i 2 łyżki oleju. I odkąd ten przepis dorwałam to uwielbiam smażyć naleśniki ;-)
Kania jaki pięny pościk :-) szacun kobitko
Idek a co z Tobą??

SARISEK mnie nawet jakby maz rece powiazal to nosem bym pisala a bym napisala chociaz kilka linijek. maz sie przyzwyczail juz do mojego nalogu i woli to niz np zebym czatowala gdzies z kims. a przy okazji neiraz jak Leane sie popsula to po pobycie na bb wieczorem mu opwiadam: ty wiesz, nie tylko mloda nam sie zepsula ale jeszcze syn/corka mamusi z bb...bla bla bla... juz zna sporo opowiesci, i video wasze jak wrzucacie tez razem ogladamy i fotki.

a dzisiaj maz zrzucil na kompa kilka fotek jak Leane malutka byla to sie nei moglam nadziwic jakie to malutki bylo...3-4 kilo w ramionach jak pioreczko, a teraz... jak wracam z pracy a mloda nie spi to wysciskam wycaluje ja a potem " kochanie poloz klocuszka do wyreczka spac bo jak ja to zrobie po pracy to wpadne razem z nia!":))))) kloc z 15 kilo jak nic.

reklama
SARISEK odpoczywaj teraz puki mozesz bo przy dwojce energia bedzie zuzyta podwojnie:)))

ja tez spadam spac.

i teraz mysle na ktora jutro do pracy mam... na 1 kartce mam na 14.30 a na drugiej na 14h. noz cholerka....jakies roztargnienie mnie dorwalo??

Do góry