dawidowe
Fanka BB :)
Natolin to śpij na wycieraczce przynajmniej do lodówki się niedostaniesz
mała mi takie życie raz pod wozem raz nad i życie się toczy. Ja sobie zawsze mówie swój ukochany cytat z ukochanek książki i napewno nie zgadniecie z jakiej "jutro jest zawsze świeże i wolne od błedów" i dobijam się kolejnym z ukochanego filmu i ti kolejna zagadka jakiego "nie będę o tym myślała teraz, pomyśle jutro"
Roxi dziś mam dużo do powiedzenia a raczej do napisania hahahahaah
mała mi takie życie raz pod wozem raz nad i życie się toczy. Ja sobie zawsze mówie swój ukochany cytat z ukochanek książki i napewno nie zgadniecie z jakiej "jutro jest zawsze świeże i wolne od błedów" i dobijam się kolejnym z ukochanego filmu i ti kolejna zagadka jakiego "nie będę o tym myślała teraz, pomyśle jutro"
Roxi dziś mam dużo do powiedzenia a raczej do napisania hahahahaah

mój też zasnął na meczu 
oby to była pomyłka u twojej siostry, słyszałam o takich przypadkach
tylko ja sobie to tak tłumacze, że póki kłócimy się o głupoty to jest dobrze, bo z takich pierdółek jest życie zbudowane, wiadomo że nie są to naogół powody do kłótni, ale czasem człowieka ponosi. W moim związku to ja się szybko denerwuje i ochrzaniam męża czasem za błahostki i tak jak nat to ja drąże temat a mój mąż nawet pokłócony potrafi pójść spać a mnie aż roznosi w środku. On wstaje rano i jakgdybynigdy nic się zachowuje a we mnie jeszcze często coś siedzi
ale zaczełam sobie tłumaczyć że o takie mało istotne rzeczy nie warto długo chować urazy, nie są tego warte ;-) Nie zamartwiaj się :*

.