Tyle się tu działo jak sobie poszłam ehhh.....nadrobiłam, ale nie odniosę się do wszystkich bo już przysypiam na siedząco hehe
Ika tak strasznie mi przykro :-(
Dagisu a Ty nam tu nie pisz, ze wpadasz i wypadasz. tylk fotkami się chwal :-). jak dla mnie mozesz wrzucić je na główny
Dawidowe ja przez ostatni miesiąc tylko skibki(też Kroma po raz 1 słyszę to nazwę- ale mi sie podoba :-)) masełko, pomidorek i cebulka(i jak tylko to jem myślę o Tobie :-))
Kania słoneczko Ty jak odpisujesz to mi zawsze głupio, że ja nie umiem tak ładnie i tak fajnie napisać i że do każdego. Szacun kobitko. A odnośnie złości krzyków itp. jak zuza miała problemy ze spaniem w ciągu dnia to i się wkurzałam ehhh :-( i na nia i na siebie....jeszcze na nią nie krzyknęłam, ale w myślach nie raz swoje myślałam. I krzyki teraz nie podniesionym i stanowczym tonem powiedzieć, że nunu to tak mówię. Ale bardzo mi się podobało to co napisałaś
Emi s to nam aktor na BB rośnie superaśnie. I fajnie, że nawet jak sie pokłóciliście to się przeprosiliście :-). fajowo. A małż tyle już schudł i jak on się czuje??
Mała mi małżem się nie przejmuj. Oni czasem jak musza odreagować to oczywiście w domu musza na nas wszystko z siebie wyrzucić. A jak mój bez powodu probuje to mu kaze isc na spacer, zeby się zastanowił......
to chyba tyle juz sama niewiem co wiecej chcialam
edit: Cambria i mój też wygrałaś :-).....jak przeczytałam Twoją odpowiedź to przecież to takie oczywiste. też uwielbiam tą książke film ehhhhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się