wioli ja też mam swoje ukochane miejsce na ziemi. ZAwsze cieplutko i noclegi darmowe, wyżywienie pod nos hhihihihihih
a co do tego dziecka to mama chyba powinna pilnować córki aby nie grzebała. Ja bym już koleżanki nie zaprosiła jak by mi tak dziecko grzebało a matka nie reagowała.
Alicja może ty to przejść się tam a najlepiej z jakąś pałą. Czasem ryk nie pomaga przez telefeon tylko pani wili pierd.......l osobiście.
Odrazu cieplo się wszystki zrobi
Co do śpiworków to ty mamy taki i już drugi sezon został ostwarty. Super nawet niuni kozaków nie zakładam jadać do żłobka. Od pasa w dół ma dodatkowo skapety frotowe i reszta jak do żłobka. Jestem super zadowolona bo i sądze kolejny trzeci sezon będzie np na sanki.
BabyLux K11 ŚPIWOREK DO WÓZKA OWCZA WEŁNA 105 cm (1925393400) - Aukcje internetowe Allegro
Kania rozumiem że wziełaś urlop 2 dni?
Alicja kiedy następnym razem o 5,20 będziesz robiła jajecznice to pomyśl o mnie bo ja otej porze jestem już umyta i się maluje a Laura śpiewa w łóżeczku w oczekiwaniu na mamusie i butelke. A jak wstanies o 6,10 to ja już sobie spaceruje na dwórku ;-)
Elizabennet ja tez najlepszego przyjaciela mam w postaci męskiej. Z nim mogę o wszystkim rozmawiać, robimy to praktycznie codzinnie, razem często wyjedzalismy, mielismy wsólny pokój a czasem łózko i nigdy do nieczego nie doszło. Nikt nigdy nic nie chciał od drugiej strony. A trwa to już 13 lat.
Dziulka mam taką kurtkę tylko jasno zieloną ale kupowałam ją 2 lata temu.
Natolin moj śpiworek ma dziurki na pasy. Specjalnie taki szukałam
doris czytałam przepisy i pracodawca ma prawo wymgać takiego zaswiadczenia od pracownicy.
czarodziejka lekarka mi powiedziała o tym ale dziecko nie zaraza wiec i tak pojdzie do żłobka. Ale poza wysypką coś było?
emiliab a ja zamiast piwka popijam mleko mnia. A co do męża trzymam kciuki aby jak najszybciej wyszedł zdrowy
Sarisa z tym serkiem to przegiełaś