reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
chyba każda gesslerową ogląda
ja nie ogladam bo jej nie lubię:):)i tej jej rozpuszczone,nastroszone włosy przy gotowaniu (zawsze sobie wyobrażam ile ich musi być w jedzeniu później podawanym-fuuuujjjj)
no nic Miłosz dopiero usnął,chłopina też już padł a ja w końcu biorę się za tworzenie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja obejrzałam i jestem w szoku, coraz dramatyczniejsze te odcinki, chinka odsyłana do chin, komornik wynoszący rzeczy :szok: ciekawe co w następnej edycji pokażą :rolleyes2: strach się bać ;-)

W każdym razie jestem padnięta i na siedzenie przed kompem sił brak, biore jeszcze lekarstwa i ide się przytulić do podusi :tak:

sariska, kolorowych :*

rysia,
miłego tworzenia ;-)

makuc, gdzie wsiąkłaś? no żeby nas tak zaniedbać oj nie ładnie nie ładnie :-p mam nadzieje, że wszystko u ciebie ok, buziole :***

Dobrej nocy ...

chyba każda gesslerową ogląda :p idem sobie spać ...........kolorowych

Obejrzałam i spadam spać;-)
Rysia podziwiam za to,że bierzesz się teraz,o takiej porze do pracy do tworzenia.a co do Geslerowej to ja ją akurat oglądam,ale wiesz,że sama się zastanawiałam jak można z takimi włosami robić cokolwiek w kuchni???

No to ja uciekam spać,pa,kolorowych dla wszystkich

Dawidowe jak to z serkiem przegiełam ;-) rozumiesz, że to nie mój wybór hahaha
Dziulka o Tobie myślę cały dzień. I zapomniałam wcześniej do Ciebie napisać. Strasznie mi przykro, że z małżem sie pokłóciliście, ale fajnie, że do porozumienia doszliście :-). To ważne jak dwoje dorosłych ludzi umie się dogadać mimo niemiłych słów

SARISKA to co bylo ostatnio to byl max wg mnie. ale tylko slowne przegiecie paly a jako tako z mezem sie nigdy nie klocimy prawie, chyba ze go ganie za zostawienie syfu albo cos tendy...

witam wieczornie.

w pracy ok

MAKUC gdzies sie czorcico podziala?????????

ALICJA nie wiesz ze coreczki maja to najlepsze po mamusiach a to najgorsze po tatusiu??:))))))))))))))) a zabki niestety sa podstpene bo nieraz nic jeszcze nie widac a po cichu daja w kosc maluszkom:(

IDA no ja pierdziuuuuuuuuu jaka sensacja:pppppp a widzialas w koncu kurtke do ktorej ci linka walnelam???

DORIS biore hormony na tzn zgrubione endometrium. na poczatku grudnia mam widziec sie z moja gin o ile nie wczesniej bo nienawidze brac hormonow, zle po nich spie, czuje sie nabalonowana, napuchnieta, deprecha i wogole. niech znajdzie mi cos albo homeopatycznego albo dowcipnego bo przeciez istnieje!!!

LOLISZKA na glownym no prosze!!:)))

RYSIA nawet jak nie napisalas nic z mgr w 1 dzien to nadrobisz z nawiazka w drugi a ja 3mam kciuki:)))

a poza tym dzisiaj otwarcie gadalam do mojej przelozonej o moich godzinach pracy i problemami z budzeniem Leane, i w sobote mamy pogadac i moze da sie cos zrobic zebym np konczyla o 20h a nie 20.40 zeby mloda mnei widziala te pol godzine przed pojsciem spac i wiedziala ze jestem w domu.

poza tym zanim poszlam do pracy zaczela robic sie marudna wiec wzielam glizdusia na moje wyrko, matttkoooooooo co tam sie dzialo!!!!!!!!!! dwa razy wstala na nogi z podparciem na moim lozku:)))))))))) a swoja droga po poludniu wpadla moja mama na chwile to Leane zlapala ja za palce i wstala naa nogi na podlodze:)))))) cyzby miala zamiar odpalic torpedke i chodzic??:))))

a jak ja robilam wriatunia z siebie i mlodej w sypialni to tatus zupke gotowal malej:))))) pozniej juz ja jadlam kapusniak z wczoraj a Leane podchodzila do mnie zaciekawiona co ja jem wiec dalam jej na sprobowanie kilka duzych lyzek samej zupy to chyba smakowalo bo potem poraczkowala i wrocila jeszcze pochlipac:)))

a tak w ogole to dzisiaj mamy swieto winka Beaujolais Nouveau, i po 3 kieliszku mi wesolo ze brechtam w glos:))))

cześć dziewczyny, ja tylko na chwilkę. Dzisiaj mi się oberwało za nie umytą lodówkę:zawstydzona/y: Jest mi bardzo smutno:-( Już poprostu nie wytrzymuję tego, chyba jutro jak będzie w pracy to mu napiszę smsa że z nami koniec, nie zrobię tego osobiście bo boję sie reakcji.:zawstydzona/y:

olena, a to mieszkanie w którym jesteście to twoje wspólne czy jak? bo sms smsem ale może lepij jakby on miał czas ochłonąć zanim się spotkacie (dużo czasu, bo nie wygląda z opisów na spokojny typ)... ale cieszę sie że bierzesz pod uwagę tą najlepszą z możłiwych decyzję!!!

dziula, widziała widziała... fajowa! tylko że ja czegoś bardziej eleganckiego (no ale bez przesady:-p) szukam, na modowy luknij to poglad wyrobisz:-D

OLENA ze co?????????? daj mu szmate niech myje jasnie chrabia!!!!!!!!!!!!!!!! przeszkada mu balagan?? niech se posprzata!!!! a po drugie masz racje: przestan cierpiec przez idiote i skoncz z nim bo sie wykonczysz przede wszystkim psychicznie!!! SMS jak wyslesz to wg mnie jest zbyt proste i pwoiem wiecej " niedojrzale" bo dziecmi nie jestescie i na twoim miejscu wzielabym go na szczera rozmowe o ile to wogole mozliwe a temat rozstania nie jest prosty typu" stary wywal smieci". macie ze soba dzieci jakby nie bylo, ale przede wszystkim powiedz mu prosto w oczy ze to co robi to jest psychiczne wyzywanie sie i niestety ale niczym na to nie zaasluzylas zeby tak cie traktowal i wlasnie dlatego uwazasz zwiazek za zakonczony bo to za dlugo trwa. sms moze go tylko rozwscieczyc i jak wparuje do domu to dopiero bedzie wsciekly i moze zrobic komus krzywde. radze ci powiedziec mu w oczy. zrob jak uwazasz.

ida na szczęście to jest mieszkanie mojej mamy, jak mnie dzisiaj wziął za gardło i przycisnął do lodówki to nie mogłam się ruszyć, jestem przy kości ale on i tak jest większy, oczywiście w moim charakterze jest wpisane żeby się nie dać i postawić, ale na niego to działa jak płachta na byka i jest jeszcze gorzej:zawstydzona/y: dzisiaj też tak było:zawstydzona/y:

reklama
IDA widzialam na modowym i uwazam ze spoko. ja jestem zwolenniczka kurtek lekkich i cieplych i pasujacych do dresu, dzinsow i spodni na kant:))) przede wszystkim wygoda sie liczy:)) jak kupilam kurtke zimowa 3 lata temu w dekoatlonie to jest goraca ale niewygodna i ledwo sie ruszam w niej...

Do góry