makuc
Fanka BB :)
Ale tu dzisiaj pustki 
no ale w sumie to może i lepiej dla mnie, bo przynajmniej może +/- nadrobić mi się Was uda? O swoich problemach nie bede gderać, bo za dużo tego i jakoś ochoty nie mam :-( w każdym razie tragicznie nie jest ale za dobrze wszystko też nie wygląda. I finito.
HAPPY M. dzisiaj wyjechał? To już 4 dni minęły? o matko - ale zleciało. Przykro mi, że musicie sie tak ciągle rozstawać i za sobą tęsknić. Odnosnie laptopów [dla dziecióf] to i ja jestem ciekawa czy gdzieś-ktoś wyprodukowal taki z większym ekranem itp. bo Alicję te, które do tej pory widzieliśmy nie interesowaly nic a nic. Poza tym widzę, że niezla wena Cie dzisiaj dopadła. Extra. Uwielbiam czytać Twoje posty!
ELIZA napiszę tylko, że dziękuję za to co napisałaś. kropka. Więcej nie napiszę, bo oddałaś w pełni to co myślę na ten temat.
ALICJA to nie był sen a koszmar i to z tych najgorszych z możliwych :-( Jestem zdania, że sny odzwierciedlają nasze obawy tak, więc.... :***
MAŁA_MI oo widzę, że ślubny się spisał z kolacją? zazdroszczę
i mam nadzieję, że częściej Cię tak rozpieszczać będzie.
DAGISU zdjęcia cudowne!
ROXI udanego relaxu
i dziękuję Wam za wywoływanie :** miło wiedzieć, że ktoś o takim zgredziałym maqcku pamięta.
no i to co było dzisiaj do przeczytania - przeczytałam. Może uda mi sie jeszcze wczorajszy dzień "przelecieć"

no ale w sumie to może i lepiej dla mnie, bo przynajmniej może +/- nadrobić mi się Was uda? O swoich problemach nie bede gderać, bo za dużo tego i jakoś ochoty nie mam :-( w każdym razie tragicznie nie jest ale za dobrze wszystko też nie wygląda. I finito.HAPPY M. dzisiaj wyjechał? To już 4 dni minęły? o matko - ale zleciało. Przykro mi, że musicie sie tak ciągle rozstawać i za sobą tęsknić. Odnosnie laptopów [dla dziecióf] to i ja jestem ciekawa czy gdzieś-ktoś wyprodukowal taki z większym ekranem itp. bo Alicję te, które do tej pory widzieliśmy nie interesowaly nic a nic. Poza tym widzę, że niezla wena Cie dzisiaj dopadła. Extra. Uwielbiam czytać Twoje posty!
ELIZA napiszę tylko, że dziękuję za to co napisałaś. kropka. Więcej nie napiszę, bo oddałaś w pełni to co myślę na ten temat.
ALICJA to nie był sen a koszmar i to z tych najgorszych z możliwych :-( Jestem zdania, że sny odzwierciedlają nasze obawy tak, więc.... :***
MAŁA_MI oo widzę, że ślubny się spisał z kolacją? zazdroszczę
i mam nadzieję, że częściej Cię tak rozpieszczać będzie.DAGISU zdjęcia cudowne!
ROXI udanego relaxu

i dziękuję Wam za wywoływanie :** miło wiedzieć, że ktoś o takim zgredziałym maqcku pamięta.
no i to co było dzisiaj do przeczytania - przeczytałam. Może uda mi sie jeszcze wczorajszy dzień "przelecieć"