reklama
NAT jest ostatnio bardziej pomocny niz kiedys bo pare moich akcji bunotwniczych pokazalo mu ze jednak nie moge miec doby dluzszej niz 24h, ze mam jedno zdrowie i jedno zycie i nie moze byc tak ze jeden w zwiazku sie bedzie opindalac a drugi bedzie tyrac do utraty tchu w pracy i w domu. po prostu dojrzal sam do tego ze jednak trzeba czasem mi pomoc, ze tez mam prawo pasc na pysk. jak nieraz sie pytal ( po moim przyjsciu z pracy, potem sprzatniu w domu itp) czemu jestem zla, to mowie ze nie zla tylko zmeczona bo jakby nie bylo nie moge robic wszystkiego sama.
nauczyl tez szanowac sie porzadek jak go zrobie bo odkad stal sie fanem odkurzacza to sie sam wkurzal ze wlazilam mu do pokoju w butach po torebke a tyle co odkurzone bylo, bo z kolei on mi lazil po mokrej umytej podlodze.
przy okazji uswiadomilam mu ze Leane nie dosc ze mnie nie widzi conajmniej pol dnia to chyba lepiej zebym sie pobawila z nia niz np scierala kurze albo myla gary? a poza tym krolewiczowi korona z glowy nie spadnie jak umyje tlusta patelnie czy talerze po obiedzie zwlaszcza ze nie ma ich az tyle co po weselu
)) z gory ustalam pewne rzeczy teraz np dzisiaj: daj serek Leane i poloz spac a ja zajme sie kolacja. po kolacji: ja umyje gary a ty nakarm kota. niby prosta rzeccz nakarmic kota a przy okazji wciagam go w ronze rzeczy zebym nie musiala robic wszystkiego sama jak di jeszcze niedawna.
nauczyl tez szanowac sie porzadek jak go zrobie bo odkad stal sie fanem odkurzacza to sie sam wkurzal ze wlazilam mu do pokoju w butach po torebke a tyle co odkurzone bylo, bo z kolei on mi lazil po mokrej umytej podlodze.
przy okazji uswiadomilam mu ze Leane nie dosc ze mnie nie widzi conajmniej pol dnia to chyba lepiej zebym sie pobawila z nia niz np scierala kurze albo myla gary? a poza tym krolewiczowi korona z glowy nie spadnie jak umyje tlusta patelnie czy talerze po obiedzie zwlaszcza ze nie ma ich az tyle co po weselu
Roxannka
Pracująca mama!
Co prawda nie wywoływana ale i ja dotarłam na główny dzisiaj :-)
Jestem mega padnięta ale musiałam chociaż niechlujnie ale was przlecieć

wioli, oby po szczepieniu było wszystko ok, może płacz jest z innego powodu np ząbki bo i biegunka piszesz że jest
mała mi, nie wiem za co ale kciuki zaciskam
kroma, a jaki film polecasz ? bo mi umkneło
e-lona, dużo zdrówka! Dobrze że masz L4 troszke odpoczniesz sobie w domku
efa, tulam :*** nie smutaj się, jak nie ci to inni się odezwą, szukaj do skutku!
kania, jeśli kciuki podziałały na to co myśle, to jestem mega szczęśliwa razem z tobą :-) a jak dzisiaj Oliwka ? jak ty się czujesz ?
emiliab, no nareszcie masz męża u swego boku :-) tylko przykro mi z powodu śmierci w waszej rodzinie :-(
kahaaa, to widze że podobnymi rzeczami się zajmujemy, tylko że ja w zł ;-)
doris, od października na kase czekasz, uuła ja to bym chyba trawe jadła w takiej sytuacji
współczuje, a często się u ciebie takie akcje w firmie zdarzają ?

elwirka, napisz co u ciebie ? jak Oli ?
makuc, natolin, mamaagusi , przykro mi że u was nadal takie smutki :-( przesyłam buziaczki dla każdej z was na poprawe humoru :* :* :*
ida, zdrówka dla Ineczki!!! wiem co to katar u dziecka bo męczymi się z nim już prawie 2 tyg
sarisa, rysia, coś mi się o uszy obiło że wasi mężowie chorzy czyli umierający
to i mój się do tego grona dołącza, jeszcze nic mu nie jest ale chrycha prycha i twierdzi że ledwo żyje 

happy, jaki film takie wrażenie na tobie zrobił ? sala samobójców ?
A teraz co u nas w telegraficznym skrócie: dzisiaj dziadek poradził sobie całkiem nieźle, tylko Ptysiek go terroryzował i musiał go na rękach ciągle nosić
dzisiaj przyszła @
dzisiaj Patryk postawił swoje pierwsze samodzielne kroczki :-):-):-) poza tym nie wiem skąd mam tyle pałera, ale po całym dniu w pracy, poszłam jeszcze na zakupy, ogarnełam chałupke, poprasowałam, zrobiłam pranie i jeszcze żyje
w dodatku siedze przed kompem zamiast spać a za 7 godzin musze się zwlec z łóżka 

Jestem mega padnięta ale musiałam chociaż niechlujnie ale was przlecieć

wioli, oby po szczepieniu było wszystko ok, może płacz jest z innego powodu np ząbki bo i biegunka piszesz że jest

mała mi, nie wiem za co ale kciuki zaciskam

kroma, a jaki film polecasz ? bo mi umkneło

e-lona, dużo zdrówka! Dobrze że masz L4 troszke odpoczniesz sobie w domku

efa, tulam :*** nie smutaj się, jak nie ci to inni się odezwą, szukaj do skutku!
kania, jeśli kciuki podziałały na to co myśle, to jestem mega szczęśliwa razem z tobą :-) a jak dzisiaj Oliwka ? jak ty się czujesz ?
emiliab, no nareszcie masz męża u swego boku :-) tylko przykro mi z powodu śmierci w waszej rodzinie :-(
kahaaa, to widze że podobnymi rzeczami się zajmujemy, tylko że ja w zł ;-)
doris, od października na kase czekasz, uuła ja to bym chyba trawe jadła w takiej sytuacji
współczuje, a często się u ciebie takie akcje w firmie zdarzają ?ja chodze jeszcze później i żyje ;-) a Ptysiek śpi od 20, więc nawet na niego nie moge winy zrzucićKasis jak by moja chodziła spać o 22 to chyba bym padła na pysk

elwirka, napisz co u ciebie ? jak Oli ?
makuc, natolin, mamaagusi , przykro mi że u was nadal takie smutki :-( przesyłam buziaczki dla każdej z was na poprawe humoru :* :* :*
ida, zdrówka dla Ineczki!!! wiem co to katar u dziecka bo męczymi się z nim już prawie 2 tyg

sarisa, rysia, coś mi się o uszy obiło że wasi mężowie chorzy czyli umierający
to i mój się do tego grona dołącza, jeszcze nic mu nie jest ale chrycha prycha i twierdzi że ledwo żyje 

happy, jaki film takie wrażenie na tobie zrobił ? sala samobójców ?
A teraz co u nas w telegraficznym skrócie: dzisiaj dziadek poradził sobie całkiem nieźle, tylko Ptysiek go terroryzował i musiał go na rękach ciągle nosić
dzisiaj przyszła @
dzisiaj Patryk postawił swoje pierwsze samodzielne kroczki :-):-):-) poza tym nie wiem skąd mam tyle pałera, ale po całym dniu w pracy, poszłam jeszcze na zakupy, ogarnełam chałupke, poprasowałam, zrobiłam pranie i jeszcze żyje
w dodatku siedze przed kompem zamiast spać a za 7 godzin musze się zwlec z łóżka 

stripMYmind
Fanka BB :)
Witam, nie dam rady nadrobić, ale mam usprawiedliwienie na nieobecność, mały ostro daje czadu idą dolne dwójki jedna już przeszłą i trójka dolna jedna lub dwie, więc samo się przez się rozumie, że od paru dni jest sajgon darcie pysiola sodmoa i gomora;p a tak serio to jestem wykończona, apropos alarmów mój usnał po 20, a w dzien tylko 20 min spał,.... a teraz mam już alarm nr 3.... opierwszy o 21 mleko matka daj, w dzien po ostatnie gastrofazie trwającej jakieś dwa tygodnie i kilo do przodu, ma fazę bleee, i je tylko upatrzone rzeczy... wiadomo zęby. no i ulewa jak zwykle przy zębach, więc w nocy nadrabia.... noce od tyg dwóch są fatalne, jeśli może być gorzej niż było w pakiecie standardowym, płakać mi się chce, ale biorę się w garść i jakoś zbieram do kupy.. z małym u dentysty byłam obejrzał zęby stwierdził, że to naloty póki co, a zęby wyglądał jak popsute, więc odetchnełam trochę, teraz myjemy 3 razy dziennie jak się uda, ale z nocą gorzej, bo gazikiem przetrzeć po żarciu nei da, nie dziwię isę, że mu nie pasi jak ktoś palucha w nocy do pasczy pakuje i jakieś cuda odczynia, więc daję do popicia łyka wody... o ile to coś daje, a rano obiwązkowo wspólne mycie ząbków... i naloty mniejsze. co tu jeszcze hmmm, pare nowości w modowym wrzucę, i może na karmienie jak dam radę zajrzę, czekam na lubego który na piwie, a ja już trzeci raz do strongmenka mojego wstaję:| i zrzędzi okrutnie co chwile kwęk przez sen,,,,. ostatnio była u nas mama, od słowa do śłowa siedzieliśmy we troje z A. i ja nie wytryzmałam i się rozkleiłam, że jeszcze żadnej nocy nei przespałam, że mi też czasem jest źle, i nie mam humoru, że mnie nie rozumie, bla bla/..... w sumei rozmowa do nikąd nie zaprowadizła,., jak krowie na rowie a nic nie trafia, ale lepiej mi się zrobiło bo mama wykazałą zrozumienie, a i A trochę ochrzaniła. Generalnie chciałąbym móc wyjśc z domu na cały dzień wrócić wieczorem, nei martwić się niczym, wracam a tu posprzątane, kolacja dziecko do snu naszykowane... tak sobię myslę, że A. ma to codziennie i jak może tego nie doceniać odpowiednio. ehhh nie to, że jest źle, ale mam takie przemyślenie, że mężczyźni nawet nei wiedzą ile my kobiety od siebie dajemy i ile poświecamy. a teraz koniec smętów. chwalę się, że moje małę cudo gada jak najęte... MERCEDES, PASSAT, JEEP. heh marki aut zna mówi też niedziela i jesień w sumie wszystko powtórzy dosyć wyraźnie co chcemy, a i np konstruuje peirwsze ważne wypowiedzi np ; na dół; i pokauzje palcem że mam zejść z nim do dziadkó, albo tata brrrrrmmmm na zdjęcie A na motocyklu
jestem dumna
no i na mnie MÓWI UWAGA UWAGS AGATA@ wcale nie mama.... aż dziwnie;p ale cóź nie wiem czemu ;p całuję was, jeśli tylko młody odpuści mi trochę zaglądnęczęściej... a pobudek nadal mamy standardowo od 5 w zwyż...... dwa mleka i picia tyle, że 4 pełne pampery po nocy
STRIP szkoda mi cie jak cholera i jak widze co przechodzisz to naprawde podziwiam ze to wytrzymujesz !co do mycia zebow nam pediatra mowil zeby myc od 18 mcy wiec na razie nei myjemy i ma bielutkie perelki
mam nadzieje ze zabki beda po tatusiu bo maz mimo ze pali to ma ladne mocne zeby a ja neistety nie. szkoda ze A nie przyjal tej rozlowy blizej serca.... a z drugiej strony moze popros mame zeby zajela sie Wojtusiem caly dzien zebys chociaz raz ty mogla miec wychodne z koleznakami czy nawet sama. tak zyc nie mozesz. musisz odreagowac przeciez jakos. jak Leane miala 3 miesiac to pierwszy raz mialam calodzienne wyjscie w Sylwestra - na zakupy, do fryzjera i czulam sie jak dzik wypuszczonyz niewoli. zrob cos dla siebie. no i fajnie ze twoj lobuz sie rozgadal. moja puki co nie powtarza slow ale nagle "wypali" cos czego nie bylo do tej pory. uwielbiam jej sluchac jak z przekonaniem po swojemu nawija
)) i to jej " idzie, jedzie, atko jedzie, meee (wez mnie)"
a!!!! dzis jak mowie zeby poszla do lusterka bo tam jest dzidzius Leane to przegladala sie w lusterku i pokazuje na siebie patrzac na mnie
)) super
)) pierwszy raz to widzialam
)
i nadal nie wiem co to jest ta jej GIKA ktora slysze juz nie wiem odkad. pokazuje mi na kwiatki w glownej roli, na moich ubraniach, na swojej poscieli. ale tez literki wszedzie pokazuje i tez mowi GIKA wiec nadal zyje ze znakiem zpaytania w glowie
)
a!!!! dzis jak mowie zeby poszla do lusterka bo tam jest dzidzius Leane to przegladala sie w lusterku i pokazuje na siebie patrzac na mnie
i nadal nie wiem co to jest ta jej GIKA ktora slysze juz nie wiem odkad. pokazuje mi na kwiatki w glownej roli, na moich ubraniach, na swojej poscieli. ale tez literki wszedzie pokazuje i tez mowi GIKA wiec nadal zyje ze znakiem zpaytania w glowie
stripMYmind
Fanka BB :)
Dziulko dzięki, tzn to nie tak, ze ja nigdzie nie idę, bo dwa razy w tyg idę na angielski raz na miesiąc wyjdę na piwko itp. ale mi chodzi o tkaie wychodzę rano wracam wieczorem i nikt nei dzowni nei truje, kiedy będziesz, że mogę iść połazić do sklepu, do koleżanki do fryzjera bez myslenia, cholera, nei zdążę z obiadem, albo jeszcze okna do umyci itd. ale może za dużo bym chciała ;-)
STRIP wcale nie chcesz za duzo. wlasnie w tym celu niech twoja mama sie zajmie dzieckiem i po prostu nei bierz telefonu.
ja odkad wrocilam do pracy to takich wyjsc mialam bardzo malutko, w lato wiecej bo basen i w trojke zesmy jezdzili. a teraz naprawde czuje ze znow zaczyna mi brakowac samotnego wypadu " w cholere" bez telefonu i myslenia. powiedzialam mezowi ze jak bede miala wolne srody to wiadomo- w glownej mierze dla Leane to robie, ale tez nie odmowie sobie jednego dnia takiego ze wyspie sie, pojade np na basen sama, potem na sklepy i w nosie co sie bedzie dzialo w domu. swoja droga musze kupic cos na gwiazdke.
ja odkad wrocilam do pracy to takich wyjsc mialam bardzo malutko, w lato wiecej bo basen i w trojke zesmy jezdzili. a teraz naprawde czuje ze znow zaczyna mi brakowac samotnego wypadu " w cholere" bez telefonu i myslenia. powiedzialam mezowi ze jak bede miala wolne srody to wiadomo- w glownej mierze dla Leane to robie, ale tez nie odmowie sobie jednego dnia takiego ze wyspie sie, pojade np na basen sama, potem na sklepy i w nosie co sie bedzie dzialo w domu. swoja droga musze kupic cos na gwiazdke.
reklama