reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

zadwonilam pytala sie czy dziecko ma utrzymujaca sie wysoka temp zmiany na skorze albo obrzek w miejscu szczepienia nic takiego niema tylko wczoraj mial biegunke tez placz i nie daje sobie nogi dotknac jak go ubieralam to plakal powiedziala mi ze jak wystapi goraczka wysoka mam przyjechac a tak to mam podawac 3 razy dziennie paracetamol juz glupia jestem jest polski lekarz w innym miescie do ktorego jezdrze ale przyjmuja tylko w niedziele...

reklama
wioli a masz możliwość skonsultować się z nim (tym polskim lekarzem) chociaż przez tel? bo myśle że nie ma nic gorszego niż teraz siedzieć czekać i patrzeć jak dziecko cierpi :-(

wioli - taka rade bym ci tu dala, nie musialas na telefon wydawac. panaceum na wszystko czyli paracetamol. ja wiem, ze w wiekszosci przypadkow skutkuje, ale bez przesady to nei jest lek na wszystko. moze pojedz doprzychodni, jak tam bedziesz to beda musieli was zobaczyc, nei moga was odeslac, wiec przynajmniej sie uspokoisz
happy - sie wystarczylam jak to przeczytalam

ale mi zrobiłyście smaka z tymi łazankami...oj dawno nie jadłam, bo mój małż twierdzi że to nie obiad bo mięsa nie ma ale w sumie mogłabym zaszaleć i zrobić dla siebie hmmmm....
Kochana z mięsem też możesz zrobić :-)

Makuc
*** mam nadzieję że się niedługo polepszy.

CzarodziejkaM
koniecznie wybierz się do doktora.
Witajcie.Ja bez mocy...Kręgosłup znowu daje o sobie znać,ale nie tak jak ostatnio,ze nie mogłam się nawet schylić,aby wykąpac małego,tylko cały dzień tak mnie ciśnie,mam bóle głowy i kłucia w klatce piersiowej i jakieś zaciskania krtani,jakby ktoś mnie ściskał.
Dużo masz ostatnio nerwów i stresu???

Kahaa
wiesz jak tak Nas przelatujesz to miło by było ;-) heh

zadwonilam pytala sie czy dziecko ma utrzymujaca sie wysoka temp zmiany na skorze albo obrzek w miejscu szczepienia nic takiego niema tylko wczoraj mial biegunke tez placz i nie daje sobie nogi dotknac jak go ubieralam to plakal powiedziala mi ze jak wystapi goraczka wysoka mam przyjechac a tak to mam podawac 3 razy dziennie paracetamol juz glupia jestem jest polski lekarz w innym miescie do ktorego jezdrze ale przyjmuja tylko w niedziele...
Masz altacet???? kwaśną wodę, nawet zrób kilka kropel soku z cytryny, ciepła woda i okłady na nóżkę jak jest obrzęk. I tak jak dziewczyny radzą idź z nim do lekarza, koniecznie niech go zobaczy.

Dziewczyny,to jest tak,ze taki nawet bardzo groźnie wyglądający NOP niekoniecznie musi potem skutkować jakimi.s zaburzeniami w rozwoju dziecka- to nie są az tak czeste przypadki.No,ale się zdarzają i ja dlatego tak się boję...:-:)-:)sorry2:

Hej!
Ida zdrowka dla Inki. A z synkiem kuzynki wszystko ok.
Emilia przykro mi.
Roxi gratki dla Ptysia.
Więcej nie dam rady doczytać.Lecę do kibelka, bo jak jeszcze posiedzę to będę musiała podłogę szmatą ścierać. ;-) No i maruderkiem trzeba się zajać.

niemoge zadzwonic do zadnego polskiego lekarza bo czynne maja w niedziele tylko, po przeczytaniu tych artykulow od happy to jestem przerazone pakuje sie i jade i z drzwiami tam wejde jak mnie nie wpuszcza pozniej sie odezwe pa

reklama
kania naprawdę z miesiem też można :szok: ???? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja zawsze robiłam z kapusta i pieczarkami :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jeju ale ja "ograniczona kulinarnie" jestem :sorry2::laugh2:

dobra laski uciekam do pracy..kurcze tylko sie będę martwić o małego wioli :-( spróbuje z pracy jeszcze luknąć...

Do góry