Hej dziewczynki.
KAHAA w kwestii wypłaty , to przyjmę ile dasz

i funty jak najbardziej mile widziane

A co usypiania , to najgorzej jak dziecko ledwo na oczy patrzy , a wyje jakby go ze skóry obdzierali. Bo przeciez on nie będzie zasypial w łózeczku. Mój tez wczoraj taką akcje strzelil.
SHEENEY masz bóle głowy??? może po prostu staraj się więcej odpoczywać, polegiwać?
RYSIA mam nadzieje ,ze wizyta u kolazanki podładowała Cię troszkę optymistycznie w przeciwieństwie do aury. Fajntastycznie ,ze małz wraca do zdrowia i tym samym do pracy ;-)
KANIA placki ziemniaczane ! O i to jest pomysł na jutrzejszy obiad ;-).Stołówka? Genialne. Za załatwienie pensji wielkie dzięki. Szkoda ,ze jeszcze nie doszła ;-) No i wciąż życze Oliwci zdróweczka i to takiekiego na 100%, i zeby w nocy spała spokojnie jak aniolek.
E_LONA 600 zdjęć? Wow , no to jest co oglądac . Będziesz wklejała do albumu/ów? Mój humorek niestety jeszcze gorszy dziś :-( .
HAPPY gratuluję znalezienia telefonu :-) , nie ma to jak dziecię wpadnie na pomysł ,zeby sobie go 'odłożyć'

A zabawy z jogurtem pzry kasie współczuję. Uwielbiam :-( takie akcje. Współczuję dzisiejszej nocki. Z tym praniem , a raczej jego brakiem mnie rozbawilas ... 'nie mogłas się zdecydować' – haha

. No ale z tym lekarzem ,zebyś musiala isc do niego po samą recepte w dodatku do chorych z Amelką .... normalnie sama jestem wściekla!!! P***ona słuzba zdrowia
MAMAAGUSI przykro mi ,ze u Ciebie smutno jakoś. Tulam mocno.
DAWIDOWE rozumiem Cię ,ze taka codziennosc w koncu daje się we znaki. Zdecydowanie relaks musi być. Kąpiel i lody to swietna mieszanka ;-)
KASIS u mnie podobnie z godziną zasypiania Doriana. Bunt jest straszny jak chce go wczesniej położyc. No i tez brakuje mi chwili dla siebie. Zwlaszcza ,ze od przyjscia z pracy mam na głowie dwójkę dzieci.
ELWIRKA dawno Cie tu nie widzialam. Co u Ciebie? Jak Oliwka?
OLENA welcome back. Więc jednak mu wybaczylas? Wlasciwie to on nawet Cię nie przeprosił. Bardzo dobrze ,ze jestes pewna siebie i nie dasz się już zastraszyć.Uwazaj na siebie i dziewczynki. No i współczuje kiepskich nocy i nieudanych prób odstawinia cyca.
MAKUC, NATOLIN oj Wy tez w kiepskim nastroju??? Co z Wami bejbe?
IDA siemie lniane???? O fuuuuujjjj!!!! Zdróweczka dla Ciebie i Misi. Noc z zakatarzonym dzieckiem to jest prawdziwy horror!
IKA a jak dziś z Twoim humkiem?
EMILIAB bardzo mi przykro z powodu śmierci w rodzinie.
WIOLI strasznie mi przykro ,ze Kubus tak cierpial po szczepieniu. Dziś lepiej już? A jak nocka? Widze ,ze dziewczyny troche postraszyły tym NOP'em. Ja bym jednak nie panikowala. Powiem Ci ,ze u nas raz po szczepieniu tez taka akcja ,ze Dodo darł się potwornie , ale wtedy ewidentnie go ta nóżka bolała , bo jak nosilam go na rekach nie dotykając jej to się uspokajał.
DZIULKA masz w zęby za te krokirciki z barszczykiem

No i brawa dla Ogiego , za anielską cierpliwosc na zaczepki Leane.
ROXI co do mojej wypłaty , to akurat jesc to mamy co (bo J. robi zakupy) , ale rachunki to już na mojej głowie ... i tylko czekam aż mi cos odłączą :-(. Niestety opóźnienia z kasą są często , ale niegdy jeszcze tyle nie czekałam! Brawa dla Ptysia, fantastycznie ,ze zaczyna chodzic!!!! No i zdradź mi co brałas ,ze takiego pałera dostałas?! Ja tez chcę
STRIP fajnie ,ze zawitalas. Brawa dla Wojtusia nowych słów, zabków i nowych umiejętnosci. Co do dentysty to jestem w szoku ,ze taki maluszek ma już tak widoczny nalot. My myjemy raz dziennie ząbki i póki co ząbki wyglądaja wzorowo.
ALICJA dzień pt.” leżę i pachnę” należy do moich ulubionych!
MAKUC no kochana ....Nie karmisz????No to to trzeba oblać !!!!
CZARODZIEJKA nawet nie pisz tu o jakims zawale! Wybij sobie z głowy takie mysli! Musisz isc do lekarza i to biegusiem.