reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

i ja się witam. troche was w dzien podczytywalam w wolnych chwilach ale za bardzo nie miałam jak pisac poniewaz ciagle ktos się krecił na biurkiem. Teraz przyznam się że nie pamietam co komu miałam. Niunia cała godzine wyła i wyginała się i nie wiem czy to zęby bo ida kolejne dwie 4 czy brzuch po żłobkowym jedzeniu. Dałam czopek i zaraz posmararowałam dziasełka. Jak zakreciłam dentonos poszły gazy i niunia jak ręką odjął. I nie wiem czy czopek wypuścił bąbelki czy dentonox zadziałam (czopek w minute nie zdążył).

wioli ciesze się że pomalutku ok.

reklama
dziewczyny moze troche panikuje ale coz kubus zachowuje sie juz raczej normalnie ale ma straszna biegunke nigdy mu sie to nie zdarzalo wasze dzieci mialy biegunke po szczepieniu?czytalam w int ze to niby normalne ze przejdzie ale juz sama niewiem naczytalam sie o tym nop i juz schizuje zeby czegos nie przeoczyc

Biegunka przejdzie,nawadniaj i będzie dobrze:*
I na noc zrób mu mleko z mniejsza ilością mm,a zamiast tego daj kleiku ryżowego,np 5 miarek mleka i 3 kleiku
No i oczywiście dojrzały banan,jak masz w domu i marchwianka

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny mowie wam tyle nawalil ze do uszu az doszlo niewiedzialam za co sie zabrac ale bartek mi dzielnie pomagal wietrze teraz cala gore bo tak smierdzi ze hoho;-)ale bawi sie co mnie bardzo cieszy:-)do tego zawitala do mnie @ co przyprawia mnie o straszny bol oj ten tydzien nie jest dla mnie laskawy niech sie juz konczy i znowu bedzie jak zawsze czyli spokojnie

wioli myślę o Was i mam nadzieję, że szybko przejdzie. Zastosuj się do rad Happybeti, jak zawsze mądrze mówi :-)

u mnie ciąg dalszych problemów domowych. dodatkowo są to problemy tego typu, że rozmawiać o nich nie można.

Hejo a ja nie miałam dziś sił na pisanie............chyba i mnie dopadł czarny humor :-(
Dobranocka dziękuję, że pytasz. Małż lepiej i mam nadzieję, że z Zuzkiem nic nie złapiemy. I dla Ciebie wielki szacun za Twoje zorganizowanie...
Nat dzięki :*
Wioli kurcze przeraziłam się, ze z Kubusiem coś nie tam :-(. Ale piszesz, że lepiej to mam nadzieję, że tylko lepiej było. A kupki cóż nawadniaj i jutro marchewka z ryżem i będzie lepiej.
Idusia biedna Ty i biedna Misia życzę Wam aby katar szybko odpuścił ........... myślę o Was
tyle miałam jeszcze napisać ...........................................jednak weny brak
Czarusiu martwię sie o Ciebie. Aż tak to zagmatwane wszystko idź czym prędzej do lekarza.
Rysia baw się dobrze.....i nie Ty jedna czekasz z ustęknieniem aż małż wróci z pracy. Ja też mam czasem takie dni i nic w tym złego.
Emiś jak się cieszę, że małż z Wami :-) i przykro mi z powodu śmierci w rodzinie małża :-(
Dawidowe też brzuszek obstawiam po opisie, najważnijesze, że już po...

tyle nic już nie wymyśle

a nie przepraszam jeszcze jedna linijka
Kania dziś na obiadek pomidoróweczka była, a na drugie łazaneczki mniam mniam....
Alicja łazanki z pieczarkami? zaciekawiłaś mnie. Ja jadam standardowe, kapustka, makaronik i do tego skwareczki cebulka mniam mniam

reklama
U mnie tez łazanki dziś były:tak::-).Z miensem:-p.I grzybami.Hm...tak na dobrą sprawę,to jakby to wszystko dłużej sie gotowało,jakies 3 dni jeszcze,to byłby bigos,bo wszystko dałam,co trzeba,nawet czerwone wino (którego nie mam z kim wypić:-:)sorry2:).Amelka ,oczywiście ,słoiczek dostała.
Czekam,az pranie się wypierze(cała pralka samych różowych rzeczy dla Amelki:szok::szok::szok::rofl2:) i ide się kąpac i lulupa,bo padam.

Do góry