reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Nom, masz racje Makuc. Ale w sumie weekend sie zaczal wiec chyba normalka...
Moze jeszcze pozniej sie kilka mam pojawi, jak np. Roxi czy Rysia, albo Strip. ;-)
Bo Dawidowe to sie nie spodziewam, bo widzialam na innym watku, ze wykonczona jest to pewnie i spac poszla. Oby dzisiejsza nocka lepsza.

A ja musialam przerwe zrobic, bo mi dziecko wstalo z drzemki i wolalo: "Hej!" :-D
A potem mu niechcacy tak przylozylam drzwiami w czolo, ze chyba bedzie siniak... No taka bylam zla na siebie, myslalam, ze sie sama zaraz w czolko walne...
Ale na szczescie humor ma dzis malutek wysmienity, spaceruje w kolko po domu i wola: "Ach, aaa!" tonem zachwytu :-D
Tesciowa udala sie na drzemke, a ja zaraz zabiore dziecia na spacer, pogoda taka piekna i cieplo jest...

Alicja, ale z tej Idy cwaniara, odwrocila kota ogonem i teraz mowi, ze to ona sie focha... :-D:-p:rofl2:
A jesli chodzi o winko to zapraszam za kilka godzin, dzisiaj tez bede rozdawac:rofl2: Dzisiaj mam biale, Riesling. W zasadzie to juz mam ochote sie napic, ale nie bede siary robila o drugiej po poludniu :-D
Zreszta znajoma Czeszka ma wpasc pozniej, a ona wielka wielbicielka wina (moze nawet za bardzo) i ma zwyczaj przychodzic do nas z butelka czegos dobrego :-p Wiec moze wystarczyc dla wszystkich po troszeczku, hehe.
No to ide sie ubierac na spacer... do pozniej!

P.S. Ida - filmu chyba nie ogladalam i nie znam...
Happy, przykro mi ze sie nie udalo porozmawiac z M.!

Ida duuużo zdrówka dla cię i Ineczki:*****
wioli życzę Kubusiowi duuuzo zdrówka po szczepieniu:***

natolinko baaardzo mi smutno,że się smutasz:-(

Aż mi głupio pisać,że u mnie oki. Ponieważ małż musi się więcej ruszać,po obiedzie zapodaliśmy sobie długi rodzinny spacerek,w czasie którego zaopatrzyłam się w łomżę miodową szt 5;-).
Jeszcze się wqrzyłam,bo małż siedział przy kompie,no to ja stwierdziłam,że porobię zdjęcia ubrań,coby wystawić je na allegro. Wyciągnęłam wszystko do pokoju,rozłożyłam na podłodze,chwyciłam za aparat,a tam... baterie siadły:angry:. Jak na złość innych w domu nie było:no:. Ponieważ nie chcę robić fotek aparatem,zła poskładałam wszystko do dorby i..poczekam,może do jutra:wściekła/y:. A takie miałam natchnienie :crazy:

Przepraszam was,że tak po łebkach was przelatuję,ale,jak małż jest w domu,to ciężko jest mi się wbić. Chociaż wczoraj byłam mile zaskoczona. Wieczorem usiadłam do kompa,odpaliłam fb,żeby was sobie zostawić na koniec,a małż do mnie: myślałem,że będziesz robić coś poważnego,czyli zajrzysz na swoje forum,a ty pierdy oglądasz?". Normalnie szczena mi opadła:happy:

Emilka- no,my tu taaaakie poooowazne:-D:-p.Ale super,że u ciebie tak dobrze- dlaczego masz mieć wyrzuty?ciesz sie i korzystaj.

A baterie to wiesz,ze ja wyprobowałam chyba wszystkie i co?Najlepsze okazały się te najzwyklejsze niebieskie "Rocket" z Netto:szok::tak:- mam je juz miesiąc w aparacie i jeszcze chodzą,kiedy Duracelle czy inne Energizery na trzy dni max starczały.Sama w szoku jestem:szok::tak:
Eliza trochę pogadalismy,ale wciążmu net sie rwał i kulawao to szło.No to zadzwonił.:-)

HAPPY szkoda, że się Wam porozmawiać dzisiaj nie udało :-(
EMIŚ Twoje "przelatywanie" nas jest w pełni usprawiedliwione! P.S.
myślałem,że będziesz robić coś poważnego,czyli zajrzysz na swoje forum,a ty pierdy oglądasz?
ciekawe kiedy mój D. tak do mnie powie i czy wogóle to nastąpi kiedyś :laugh2:;-)
ELIZA mniaam. Wino i to jeszcze białe. Ale mi ochoty narobiłaś. udanego winkowania wieczorkiem i szalonego spaceru za chwilę :*
RYSIA udanych łowów! i pochwal się koniecznie tym co kupiłas później!
MAMAAGUSI weeee :******

a mi się oczy powoli zamykają...

reklama
wpadam i lece spać. Troche nadgoniłam ale nic nie napisze bo mam dość wszystkiego. Znowu był alarm i czuje że i taka noc będzie. Lezy już u mnie w łozku i czeka na mame ale śpi.

Do góry