reklama
kroma
Fanka BB :)
Roxanka, Kania i Rysia,- zdrówka dla waszych pociech, niech zdrowieją. Chociaż nie jestem pewna co z twoim Patrykiem Roxanka, lepiej już mu? My jeszcze barbie nie oglądamy, mamy na dvd ale Olce nie podoba się ta bajka, ona ma hopla na punkcie Georga.
Dawidowe- oby u was nie pochorowało się dziecię.
makuc- ja mam takie echo w lodówce, że jadłam dzisiaj dziecięce parówki. Ale lody mam
Happy- moje tez tak śpią i nawet Olka czasami tak śpi z dupką do góry. Ja bym tak nie mogła, groziło by to przyczepieniem się kogoś do mnie we śnie :-)
Dziulka- współczuję nocki
Mamaagusi- u nas powodem złej nocki było wywrócenie do góry nogami domu przez mojego M. poszalał w nocy i jak wrócił w stanie nieważkości i wszystkich obudził bo mu bardzo wesoło było i wpadł na moje żelazko i przewrócił deskę to się dzieciaki obudziły, a potem jak już tata miał humor to nie dał im spać, a ja głupia jestem i zamiast jego uspokoić to mi się śmiać chciało. A na koniec straszył ubikację, pewnie sąsiedzi słyszeli :-)
Moje padły o 18 tej ale jestem szczęśliwa, bo dzisiaj kombinowali jak mało kto, Olka w ogóle nie dała się uspokoić, palem mi groziła, czort po tatusiu jest.
Dawidowe- oby u was nie pochorowało się dziecię.
makuc- ja mam takie echo w lodówce, że jadłam dzisiaj dziecięce parówki. Ale lody mam
Happy- moje tez tak śpią i nawet Olka czasami tak śpi z dupką do góry. Ja bym tak nie mogła, groziło by to przyczepieniem się kogoś do mnie we śnie :-)
Dziulka- współczuję nocki
Mamaagusi- u nas powodem złej nocki było wywrócenie do góry nogami domu przez mojego M. poszalał w nocy i jak wrócił w stanie nieważkości i wszystkich obudził bo mu bardzo wesoło było i wpadł na moje żelazko i przewrócił deskę to się dzieciaki obudziły, a potem jak już tata miał humor to nie dał im spać, a ja głupia jestem i zamiast jego uspokoić to mi się śmiać chciało. A na koniec straszył ubikację, pewnie sąsiedzi słyszeli :-)
Moje padły o 18 tej ale jestem szczęśliwa, bo dzisiaj kombinowali jak mało kto, Olka w ogóle nie dała się uspokoić, palem mi groziła, czort po tatusiu jest.
ikaa29
Dobry na wieczór :-) zaraz biorę się za nadrabianie aż 11 stron matko kochana.My nockę dosyć znośną mieliśmy dwie pobudki o 24 i 4 i do 7 sobie pospałyśmy.Ja jeszcze dodatkową pobudkę o 3 miałam bo młodzi sąsiedzi wrócili z jakiejś impr i troszkę było słychać ich dyskusje a raczej płacz tej laski i jakieś blybry młodego ale szczęście że nie długo.
wioli super prezencik heh ale najpierw musiałam sobie poczytać co to takiego bo troszkę niekumata jestem w tych sprawach,moją nowością gadżetową to tel dotykowy na dwie karty.
dawidowe oj nieznane numery,wiem że to strasznie denerwujące jest ja też już dość dawno miałam podobne przypadki i się okazało że jakieś gówniarze się bawią.no i te 4 miesiące to przeleci tak szybko że hoho i mąż bedzie z wami
narayie tyle bo mi sie cođ y klawiatura stalo
wioli super prezencik heh ale najpierw musiałam sobie poczytać co to takiego bo troszkę niekumata jestem w tych sprawach,moją nowością gadżetową to tel dotykowy na dwie karty.
dawidowe oj nieznane numery,wiem że to strasznie denerwujące jest ja też już dość dawno miałam podobne przypadki i się okazało że jakieś gówniarze się bawią.no i te 4 miesiące to przeleci tak szybko że hoho i mąż bedzie z wami
narayie tyle bo mi sie cođ y klawiatura stalo
Zaraz nadrobię,ale musze napisac,że jak zwykle Kroma ze swoimi tekstami rządzi

No,padłam i leżęHappy- moje tez tak śpią i nawet Olka czasami tak śpi z dupką do góry. Ja bym tak nie mogła, groziło by to przyczepieniem się kogoś do mnie we śnie![]()

Roxannka
Pracująca mama!
Ja to chyba dzisiaj oszaleje, moje dziecko poprostu robi sobie z nas jaja 

Nie chciał iść spac na drugą drzemke, trudno, pomyśleliśmy że napewno szybko padnie wieczorem. No i w sumie mieliśmy racje tylko nie o takie padnięcie nam chodziło
Bo przy ostatniej inhalacji, jeszcze przed kąpielą i mleczkiem, zasnął mężowi na kolanach. Stwierdziliśmy że nic mu się nie stanie jak znowu go nie wykąpiemy tylko przebierzemy, damy mleczko i dalej bedzie spał. Był taka dętka że ciężko go było ubrac w piżamke bo się kiwał na boki
Ale jak go już położyliśmy do łóżeczka i daliśmy mleczko to tak się rozbudził że hej, oczy jak 5 zł, normalnie jak nowonarodzony 
No i na zmiane ja i mąż go usypialiśmy, aż wkońcu zasnął z wielką łaską 
alicja, fajnie musiał mąż wyglądać, robiąc za ściereczke
mamaagusi, zdrówka życze!
makuc, mi się marzy już taki wiosenny spacerek i wizyta na placu zabaw już z takim biegającym Ptysiem ;-) póki co u nas spacerowanie nie jest wskazane i przyznam szczerze że jakoś za tym nie tęsknie w taką pogode i po całym dniu pracy
dawidowe, maliny i truskawki mniam
kroma, dzięki :* no niby troszke lepiej ale chory jeszcze jest :-( Uśmiałam się z tego spania z tyłkiem w górze
ja tez bym mogła mieć jakiegoś rzepa po przebudzeniu
;-) a opis powrotu twoje męża do domu też mnie ubawił, chociaż gdyby to było u mnie to pewnie bym się wściekła bardziej niż śmiała 
ikaa, dobrze, że chociaż u ciebie nocka znośna, ale widze że bez pobudek się nie obyło, szkoda
Dobra, ide myć włosy bo trzeba się jutro jakoś w pracy pokazać
Chociaż oczy to i tak na zapałki będę musiała jutro sobie otwierać bo jestem mega przemęczona, dzisiaj nawet w wannie zasnełam i coś mi się przyśniło i mnie wybudziło ze snu 

alicja, fajnie musiał mąż wyglądać, robiąc za ściereczke

mamaagusi, zdrówka życze!
makuc, mi się marzy już taki wiosenny spacerek i wizyta na placu zabaw już z takim biegającym Ptysiem ;-) póki co u nas spacerowanie nie jest wskazane i przyznam szczerze że jakoś za tym nie tęsknie w taką pogode i po całym dniu pracy

dawidowe, maliny i truskawki mniam

kroma, dzięki :* no niby troszke lepiej ale chory jeszcze jest :-( Uśmiałam się z tego spania z tyłkiem w górze

ikaa, dobrze, że chociaż u ciebie nocka znośna, ale widze że bez pobudek się nie obyło, szkoda

Dobra, ide myć włosy bo trzeba się jutro jakoś w pracy pokazać

reklama
makuc
ROXI ale hardcore Wam Ptyś urządził
i nie dziwie się, że zmęczona chodzisz. Ale że aż w wannie zasnęłaś 

a ja tak Was czytam lewym okiem a prawym cośtam pracuje se jakotako.
NAT cieszę się, że mimo iż sie praktycznie nie udzielasz to jednak nas podczytujesz w miarę sił i możliwości :*

a ja tak Was czytam lewym okiem a prawym cośtam pracuje se jakotako.
NAT cieszę się, że mimo iż sie praktycznie nie udzielasz to jednak nas podczytujesz w miarę sił i możliwości :*