Efa
Fanka BB :)
Dzięki moje kochane za wsparcie i że pytacie, co się stało. Stwierdzono u mnie nerwicę i stan depresyjny... Ciężko mi o tym pisać. Po prostu jest u mnie bez zmian, a pewnie większość z Was kojarzy, jak żyję i w jakiej jestem sytuacji...
Nic, trzeba czekać na poprawę. Dostałam jakieś super nowej generacji leki, na razie czuję się po nich paskudnie.
Dobranocka, Olek miał przez ostatnie 2 dni gorączkę, która nie spadała nawet po czopkach z paracetamolem, a dzisiaj już nie ma. Życzę Justynce takiego samego, szybkiego powrotu do zdrowia.
No i dziecko mi się teraz rozpłakało na kolanach, muszę uciekać...
Buziaki wszystkim!
Nic, trzeba czekać na poprawę. Dostałam jakieś super nowej generacji leki, na razie czuję się po nich paskudnie.
Dobranocka, Olek miał przez ostatnie 2 dni gorączkę, która nie spadała nawet po czopkach z paracetamolem, a dzisiaj już nie ma. Życzę Justynce takiego samego, szybkiego powrotu do zdrowia.
No i dziecko mi się teraz rozpłakało na kolanach, muszę uciekać...
Buziaki wszystkim!
, nerki i wątróbki. Jadłam nawet węża i wszelakie robale z grila. Tu się nie wypowiem bo byłam tak pochłonięta ideą że to jem niż myslałam o smaku :-):-)
masz żywiołowe dziecko, nie ma co. mam nadzieje ze w ramach zadośćuczynienia tej nocy będzie Ci spała co najmniej do 10.00
:-)

.

i idę na kolejną