reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja jeszcze na chwile, bo udalo mi się co nieco nadrobić ;-)....
Dawidowe jak poszukiwania chatki?
Happy to współczuję bratu ehhh Ci sąsiedzi :-(
Efa weny, żeby szybko poszło
Mała Mi,Maqc zdrówka
Moriam humorek wrócił?
Dobranocka ja też raz wypiłam kawe z mm (nan) i sie nie zważyło......jedynie nie smalowało blee
Mała mi to cudownie, że krawcowa sama Ci suknie uszyje :-). Taką jak chciałaś cudowanie :-). A zdjęcia dopiero zrzuciłam więc .... a było naprawdę superaśnie :-)...tylko wakacje z takim szkrabem ok...zakupki już mniej ;-)
Renatka jak weekend w górach??
Wioli,Idek, Alicja no się zagubuły panienki ??
Dorisek a nie mówiłam, że Dodowi zeby wyrastają jak grzyby po deszczu ;-). Jeszcze raz gratki :-)
Kania a jak praca?? Juz się wypaliła czy jeszcze się pali ??

cosik jeszcze chciałam ale nie pamiętam .....narazie tyle ...idę foteczki przglądać

reklama
Kania te babsko powinno się leczyć na głowę! Chociaż nie wiem czy nie za późno już na to?! Zamiast normalnie coś powiedzieć to wydziera mordę jakby nie wiadomo co się stało. Potem powyzywała jeszcze na nas od : h*** , skur****** i takie tam. A potem zaraz poszła do pokoju i co słyszę? Włączyła sobie Radio Maryja. :baffled: Taka zakłamana jędza z niej.

Jak tam w ogóle ma się Oliwia?;-)

sarisa oj zakupy z dzieckiem to ciężkie są. Udało się obkupić też siebie a nie tylko dzieciaczki?;-)

Mała_mi przesadzona ta teściówka, nawet nie znam żadnego określenia na jej zachowanie....
Leczyć się może, ale czy to pomoże???
Oliwia lepiej, znacznie lepiej, dziś w końcu do żłobka poszła po 2,5 tyg. ale teraz mąż choruje więc wiem jak to szpital w domu mieć, i doskonale rozumiem Ciebie i Makuc, bo wszyscy po kolei chorowaliśmy.

Sarisa niestety wypaliłam się zawodowo :baffled:
Czekam na fotorelację :-)
Zakupiłaś coś dla siebie???

hej kochane mamuski:-)przepraszam ale robie przeciag ;-)wybaczcie!!
kochane zwracam sie do was z wielka prosba wiem ze na was zawsze mozna liczyc!!
Zaginieni.pl - UWAGA! Zaginął Oskar Koligat

to jest syn znajomej.bardzo was praosze jesli bedziecie wiedziec cos dajcie znac!!!!!!
Wciąż szuka syna
to jest link do artykulu o malutkim oskarku i walce matki o odnalezienie maluszka!!!

jeszcze raz bardzo was przepraszam ze tak wpadam tylko aby prosic was o pomoc ale obiecuje ze pod koniec marca bede miala juz wiecej czasu:-)
buziaki dla wszystkich:tak:

Efa to włącz reflektory to i ja pomyje ;-).
dawidowe, ja tępa jestem. Nie dotarło do mnie, o co kaman ;)
kania, masz dobry zwyczaj rannego działania. Ale auć, nie tak głośno, bo ja to dziś do 10 w łóżku byłam. I Oli też.dorisku, gratki nowych zębów Doriankowi.
mała_mi, super, że będziesz miała szytą sukienkę :)

aaaaa, no i Olek mnie zabiera do zabawy

sarisku, szybkiego ogarniania!
makuc, zdrówka!
dziula, Ty sobie wszystkie swoje posty zapisuj w Wordzie. Będziesz miała mega pamiętnik Leane!
casperkowamama, przykra sprawa

I już naprawdę muszę uciekać...

Ostatnia edycja:
ja juz po pracy. Ledwo mi sie mała udało utrzymać w wózku całą drogę poprotną. Im starasza tym mniejsza ochota na siedzenie w wózku. Potem z rzystanku maszeruje sama. Za rączk nie ma szans ale grzecznie idzie koło mnie.
A teraz już śpi a siedze i wszystko mam gdzieś.

Agusinka i jak udały się zakupy?

Dziulka jeszcze troche i sobie będziesz latała za dzieckiem. Dopiero popatrzy co na wyzszych pułkach
Chrupek nie znam. Chyba że są z lidla.
A co filmiku to twoja wciągneła cała te miche makaronu???? bo moja nie wiem czy przez tydzien wszystkiego razem zjada.
A męża pozazdrościć że taki gospodarny.
Do spania ty chyba coś małej dajesz że tak ci śpi. Zamienimy się. Moja wstaje o 5 i zobacz jeszcze byś mogła poprasować aby męża nie trudzić zamiast spać do 9 ;-)

Kania i jak Oliwka? Moja zadowolona wyszła jak nie wiem. Ciekawe ile teraz ciągiem poprauje.

Doris gratki ząbków i zazdroszcze takich wyjść bo ja od ciąży nigdzie sama nie byłam.
A jak samopoczucie przy takich spotkaniach z exem i jego żoną?

Moriam tu masz te pianki Marshmallow – Wikipedia, wolna encyklopedia
U mnie słyszałam że ma być 12. Ale to już tak sporo.

mała_mi cóż za zaradność. Obu panów na jedną godzine. Oby to nie było nic dużego. A sukienkie fajnie że ci uszyje za taką cenę bo albo zostawisz na pamiątke albo sprzedasz i koszty częściowo wrócą.
I co teściowa odpowiedziała na to co jej powiedziałaś? A i jeszcze zakonczył mąż tamtą sprawe z otwieraniem korespondencji?

Sarisa i jak wypad?
Chatki jeszcze nie poszukuje tylko załatwiam papierologie. Niinia była cały tydzien chora wiec nie było jak ale na jutro jestem umówiona z doradcą finansowym i zobacze co dalej.

Efa bo u mnie już było ciemno wiec bym myła swoje ale przy właczonych reflektorach aby było jasno ;-)

Czesc melduję ze żyjemy niestety wirus dopadł nas wszystkich po bartku ja byłam chora kubus pomału juz zdrowieje k dopadlo juz całkowicie dziś także niemam czasu teraz zabardzo jak wylecza sie chłopaki to wrócę bo narazie spędzam czas na przebieraniu kubusiowi pampersow co 20 min bo taka ma biegunke:wściekła/y:

Kania buziak dla ciebie:-)

Witam się, niestety nic was nie nadrobiłam :-( Właśnie wróciliśmy pd lekarza, Patryk ma zapalenie spojówek :-:)-:)-( Ostatnio co poniedziałek to same nieszczęścia u nas :-(

wioli,
widze, że u was też nieciekawie, zdrówka dużo życze!

sariska, dzięki za miły telefonik :*

Całuje Was wszystkie i mam nadzieje, że wkońcu uda mi się wrócić na dobre :***

reklama
Tralala, myję okna :p

Rano teściowa do mnie zadzwoniła, tak na pogaduchy, noi i że ona dzisiaj okna myje bo akurat dobrea na to pogoda. Więc i ja się zawzięłam i w nieco ponad godzinke (jak dzieci pod kołdrami opatulone spały) te okna pomyłam, firanki i zasłonki poprałam i powiesiłam. A myślałam ze to strasznie dużo roboty będzie! poszło jak z płatka.

dobranocka moglam nie odbierac bo bylam w pracy albo w plowie dnia ttel mi sie rozladowal, bo i tak mi sie przydaza. Numeru nie zmienilam, wiec jak cos, to dzwon albo priwa pisz. Jak tylko bede potrafila, to pomoge chetnie.

Spoko, nic się nie stało - domyśliłam się że w pracy jesteś i nie możesz odebrać :-) Dzięki!
A co do zawartosci szafy to ja przeżywam właśnie załamkę bo stwierdziłam że chodzę po domu non stop z plamami od Wojtka (ulewa), zaśliniona przez ząbkującą Justynę i Wojtka, rozczochrana (Justyna mnie "czesze" ciagle), z "cyckami na wierzchu" bo karmię ciagle, w ogóle się czuję aseksualnym sflaczałym-przekłutym balonikiem... A ciuchy? Ech...

Dawidowe
, fajnie że zakupy udane!

Wioli, zdrowiejcie!

Mała Mi
, no to wspaniale! Ale się cieszę! :-) Będziesz najpiękniejsza na świecie, a piersi jak Ci przeszkadzają i kręgosłup boli to nawet na NFZ można zrobić. Jakby mnie bolało to bym się nie wahała, ale najważniejsze jest co Ty czujesz w tej kwestii. No i Twój M. ;-)

Do góry