reklama
witam porannie prawie poludniowo. noc dzisiaj przespana do 7.30 uffffffffffff. glizdus mimo ze dobrze powcina wieczorem to rano tak sie drze o butle ze gorzej jak dzidziusiem byla.....
niedawno wywalilam meza z Leane i moja mama do tesciowej a ja zamiast se odpoczywac to co zrobilam??? wysprzatalam caly dom.... kurze, podlogi itp. napisalam list ze jak wroca to nei chce widziec burdlu w chacie bo pogryze.
u nas 20 w cieniu
)))))))) a ja do pracy na 13h:///////////////
niedawno wywalilam meza z Leane i moja mama do tesciowej a ja zamiast se odpoczywac to co zrobilam??? wysprzatalam caly dom.... kurze, podlogi itp. napisalam list ze jak wroca to nei chce widziec burdlu w chacie bo pogryze.
u nas 20 w cieniu
dawidowe
Fanka BB :)
witam sie z rana a raczej z południa.
Totalnie mi się nic nie chce. Dawno tak nie miałam. Na dworze wyglada że fajnie i ciepło ale specjalnie nie jest ciepłoco akurat mnie nie przeraża. Siedze i szukam pretekstu do wyjscia bo jakoś plac zabaw mnie dziś wyjątkowo nie zachęca. No ale dziecie musi wyjść. Mam chec na park ale koło mnie nie dosc że naczekam się na autobus na te kilka przystanków tak jak i wracajac to jeszcze tłum ludzi (nawet sie nie dało posadzic Laury na niczym bo kolejka) to jeszcze jezdza jak wariaci na rowerach i strach aby niunia szła koło mnie.
Totalnie mi się nic nie chce. Dawno tak nie miałam. Na dworze wyglada że fajnie i ciepło ale specjalnie nie jest ciepłoco akurat mnie nie przeraża. Siedze i szukam pretekstu do wyjscia bo jakoś plac zabaw mnie dziś wyjątkowo nie zachęca. No ale dziecie musi wyjść. Mam chec na park ale koło mnie nie dosc że naczekam się na autobus na te kilka przystanków tak jak i wracajac to jeszcze tłum ludzi (nawet sie nie dało posadzic Laury na niczym bo kolejka) to jeszcze jezdza jak wariaci na rowerach i strach aby niunia szła koło mnie.
Efa
Cześć dziewczynki.
Witam Was wielkim PMS-em
. Dodatkowo Olek od 3 dni umie sam górą wychodzić z łóżeczka. Wyjęcie materaca pomogło na 10 minut!
Teraz chcąc, nie chcąc, musiałam na stałe zaprosić go do siebie do łóżka, bo inaczej nie ma mowy o spaniu w łóżeczku z własnej woli. A że dość mam jego skakania przez barierki, to ma już na stałe otwarte. Ile ja się bajek naopowiadam, zanim zaśnie! I tylko przytulony do mnie, inaczej nie chce spać.
Ufff...
Jutro moja siostra kończy 30 lat, więc świętujemy.
Super pogoda i niech tak zostanie.
CMOK!
Witam Was wielkim PMS-em
Teraz chcąc, nie chcąc, musiałam na stałe zaprosić go do siebie do łóżka, bo inaczej nie ma mowy o spaniu w łóżeczku z własnej woli. A że dość mam jego skakania przez barierki, to ma już na stałe otwarte. Ile ja się bajek naopowiadam, zanim zaśnie! I tylko przytulony do mnie, inaczej nie chce spać.
Ufff...
Jutro moja siostra kończy 30 lat, więc świętujemy.
Super pogoda i niech tak zostanie.
CMOK!
renata borysek
Roxannka
Pracująca mama!
To i ja się wpisuje w dzisiejszą tendencje i zaglądam na szybko 
renata, bomba
prawie jak komiks ;-)
dawidowe, dużo energii życze na kolejne dni
efuś, Olek to mały cwaniaczek, ucałuj go od cioci :*
moriam, współczuje tych ataków migrenowych, mnie rzadko boli głowa ale nie jest to przyjemna sprawa
powodzenia w pisaniu aplikacji!
rysia, ty wiesz ;-)
wioli, ogródek posprzątany ?
ida, kania, sarisa, doris, jak weekend mija ???
I uciekam

renata, bomba

dawidowe, dużo energii życze na kolejne dni

efuś, Olek to mały cwaniaczek, ucałuj go od cioci :*
moriam, współczuje tych ataków migrenowych, mnie rzadko boli głowa ale nie jest to przyjemna sprawa

rysia, ty wiesz ;-)
wioli, ogródek posprzątany ?
ida, kania, sarisa, doris, jak weekend mija ???
I uciekam

dawidowe
a ja jestem jestem. Mamy jakiś dzień wzruszenia i potym jak przestałam się lenić ciągle płacze. Najgorsze jest to że sama nie wiem czemu. No poprostu zaczynam ryczeć. Teraz ogladam xfactora i jak ktos ładniezaspiewa to ja rycze. Nie wiem chyba mi się klepki poprzestawiały.
A i chwale się wkoncu po spaleniu w lipcu mikrofali kupiłam sobie nową taka wypasioną. Czasem się przydaje
A i chwale się wkoncu po spaleniu w lipcu mikrofali kupiłam sobie nową taka wypasioną. Czasem się przydaje
reklama
Ida Sierpniowa
Witam po dniu spędzonym na działce:-)
roxi, cmokas do ciebie leci, ale policzek nadstawiaj (w pysiaka innym razem;-)) bo grypię
rysiol, a do ciebie poleci sms za moment:-)i nie świruj że post wypaśny bo pisałam w stanie "lekkonietakim" na szybkiego więc już tu nic nie wkręcaj se, o:-);-)
i z tego co pamiętam z podczytywania na działce:
dziula, czyli bursztyny dały w trąbę?:-(
moriam, kciukasy za otrzymanie granta u mnie masz
:-)
oglądam xfactora i się właśnie poryczałam... laska taki głos miała że mnie ciary normalnie przechodziły
ale ja tam żadnym znawcą nie jestem więc się nie sugerujcie
idę do wyra bo już głos nawet tracę... niedługo jak mi się nos nie odetka to będę chyba "domyślciesięczym" oddychać
edit: dawidowe, no to ryczymy razem

roxi, cmokas do ciebie leci, ale policzek nadstawiaj (w pysiaka innym razem;-)) bo grypię

rysiol, a do ciebie poleci sms za moment:-)i nie świruj że post wypaśny bo pisałam w stanie "lekkonietakim" na szybkiego więc już tu nic nie wkręcaj se, o:-);-)

i z tego co pamiętam z podczytywania na działce:
dziula, czyli bursztyny dały w trąbę?:-(
moriam, kciukasy za otrzymanie granta u mnie masz

oglądam xfactora i się właśnie poryczałam... laska taki głos miała że mnie ciary normalnie przechodziły

idę do wyra bo już głos nawet tracę... niedługo jak mi się nos nie odetka to będę chyba "domyślciesięczym" oddychać

edit: dawidowe, no to ryczymy razem