reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
sheeney gratulacje:-) widzisz doczekałaś się w końcu:-):-)
A ja się pochwalę moja decyzją jak skończę ostatnią paczkę anty to zaczynam staranka o drugiego dzidziusia..tzn jutro dopiero zaczynam paczkę:sorry2:

imagesCAHJENA5.jpgdługo wyczekiwanyimagesCA9SO2T0.jpg się narodził,z tejże okazji przesyłam ogromniaste gratulacje Sheeney (dzielnej mamusi).Niech rośnie silny,zdrowy i niech będzie oczkiem w głowie swoich rodziców i braciszka:-):-)

Ostatnia edycja:
Sheeeney gratulacje!!!! zdrówka dla Was pozdrawiamy ciepło:-D:-D:-D

Sariska no to teraz kibicujemy Tobie:-)

Baśka nie zaczynaj tej paczki tylko zacznijcie już teraz a co:-p

A u nas zimno jak w d....,siedze w domu owinięta kocem i nogi mi sie podnieść nie chce,moj wystawil jeszcze bilety na euro i co chwila telefony bo na jednej podal moj nr:wściekła/y:
zobaczcie jaka fajna stronka (jak sie kliknie na samolot to wyswietla jeszcze obok wszystkie info skad dokad predkosc)
Flightradar24.com - Live Flight Tracker!

Gratuluję Sheeney !!!
Faktycznie duży chłopczyk ale najważniejsze, że zdrowy.
Ps. Pozwoliłam sobie przekazać tę miłą wiadomość na gz.
Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko temu.

Oczywiście ,że mam;-);-);-)

A ja się pochwalę moja decyzją jak skończę ostatnią paczkę anty to zaczynam staranka o drugiego dzidziusia..tzn jutro dopiero zaczynam paczkę:sorry2:

Przecież już skończyłaś tę ostatnią;-). A tak poważnie,to przecież to tylko miesiąc później. Zacznijcie już teraz. Trzymam kciuki:tak:

Halo ja tylko na chwilę żyję, ale mam już dość ;-) maszyna mi się po nocach śni hehe....i tyle chciałabym zrobić, a mój brzusio trochę ogranicza ruchy hehe ;-)
Widzę, że Emiś napisała i Dorisek przekazał :-).
Sheeney(już pisałam, ale jeszcze na BB napiszę) gratulacje dla Ciebie i syncia. Chwal nim się szybciutko.
Renatko czekam na wieści i odpoczywaj :-). Buziaki. I nawet niewiesz jakbym chciała być na miejscu Sheeney, a tu jeszcze 56 dni ehhh
Happy a Tobie weny życzę na więcej pisania :-). Nieważne jaka pogoda jak Ty masz tam taki wypas i te kucyki ehh
Baśka ja już Ci pisałam, jakby ktokolwiek podniósł rękę na moje dziecko (nawet jakby była niegrzeczna chyba bym oddała). Najbardziej bliskie są mi wypowiedzi Ragny, Happy, Wioli.....nie zdarzyło się żebym podniosła rękę na Zuu. Podniosłam głos jak robiła coś źle, ale jeszcze na nią nie nakrzyczałam i póki co sobie nie wyobrażam. Kiedyś usłyszałam takie słowa " kto nam dał prawo do bicia kogokolwiek" i póki co tego się trzymam.
Kania ja cały czas o Was myślę i Anulce.

A dziś w DDTVN był apel o pomoc dla 2 miesięcznej dziewczynki. Potrzebuje szpiku kostnego bo coraz z nią gorzej i się popłakałam.

1. SHEENEY, gratulacje!!!:-)
2. Baśka, gratuluję podjęcia decyzji:-)nie powiem że mnie nie zdziwiła bo widziałam cię na "pewnym wątku":cool2::-D
3. renata, a my w piecu palimy:dry:piękny maj, nie ma co:cool:
4. rysiek, nie odpowiedziałaś na moje pytanie:-pa byłaś na gz:confused:
5. mała mi, a tobie gratuluję że przeżyłaś lekcję w gimnazjum i to z takim tematem lekcji:szok:ja jak swego czasu też stałam przed gimnazjalistami to miałam lekcję o Present Perfect i Past Simple więc siedzieli cicho i się nie wychylali:-p:-D
6. wioli, a co to za karę wymyśliłaś dla Bartka?;-)
7. happy, mądrze kobieto napisałaś:tak:Baśka, dużo cierpliwości trzeba by było żeby zostać takim dobrym aniołem tego dziecka ale może warto, co?
happy, dużo słoneczka wam życzę!!! a Amelka wcale nie taka "opóźniona", bo my też dopiero na starcie:sorry2:łaskawie siada na nocnik (i to taki zwykły większą uwagą obdarza niż właśnie ten krzesełkowy) ALE w spodniach albo w pampersie, bez - nie i już. a zdecydowanie za zimno jest żeby puszczać ją bez ciuchów:no:
rozmawiałam wczoraj z koleżanką, której synek kończy 3 latka w lipcu i jeszcze w pampersy robi. denerwuje go to, przeżywa "znowu się zsikałem", ale nie zrobi do nocnika czy kibelka i już. ma z nim problem:cool:

a my dzisiaj po zakupach, portfel świszcze przeciagiem:cool:i to tylko podstawowe rzeczy kupowaliśmy bo się wszystko naraz pokończyło, standardowo:dry:teraz reszta śpi, a ja rybę rozmrażam i coś będę pichcić. młoda najadła się zupki u babci więc z wielkim głodem się nie obudzi, chyba;-)

edit
o sarisek jest:-)TYLKO 56 dni a nie jeszcze;-)zleci migusiem tym bardziej że ty ciągle w biegu, nu nu nu!:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Jak mąż wróci to się zastanowimy nad tym starankiem:blink: sarisko ja Cię rozumiem bo widzisz ja miałam takie same kiedyś zdanie ale niestety nie dałam rady bo naprawdę czasem nic nie pomaga a ja ją uderzyłam nie bo taki miałam kaprys czy bo po prostu była niegrzeczna:eek: dostała za to że klneła i to nie raz upominałam i nic a dziś co mamuśka ją uderzyła praktycznie za darmo bo ją ubrała bo gdzieś mieli jechać i ona się wywróciła i ta jej wlała i to moim zdaniem jest przesada!!!!:no:

Do góry