reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
IDUSIA ja nasza " krowka" przyjezdzam a granice gdzie przekraczam??? yyyyyyyyyy chyba w Zgorzelcu czy Gorlitz jakos tak, ale to bedzie w nocy jeszcze chyba a co do spotkania to zapraszamy bardzoooooo na Olkusz:)))))))))))) bedzie siuper:)))))))))))

to ty przyjedz do nas na zlocik z Frogusiem, Elona, Alicja, moze i Sariska bo ostatnio cosik mnie pytala na ten temat:) nas jest wiecej:))))))))))))))))) a co do przekraczanai granicy to zrobimy tak: staniesz na przejsciu , skontrolujesz mi bagaznik i wypijemy troche i pojedziemy dalej hehehe:)))

Bry :-)
Dziulka
Twoja córa to dzielna dziewczynka, na pewno Wam to dobrze zrobi a jej krzywda się tam nie dzieje :-)
Dawidowe ja się w jedno przedpołudnie spakowałam i wyprowadziłam z domu rodzinnego :-)
Ida cieszę się, że się pojawiłaś tutaj :-) chyba jednak tych myszek się boisz ;-)
Dziś ostatni dzień w pracy przed urlopem, a jutro wyjazd tylko tego pakowania multum...

Dzien dobry
Zbieram sie i zbieram ,zeby napisac cos wiecej i nie mam kiedy:sorry::baffled: Teraz jak mam dwojke dzieci to sie zastanawiam jak ja moglam narzekac z jednym,ze mi czasu brakuje,teraz to dopiero mi brakuje...

Pamietam tylko,ze Kania juz nie musi sie obawiac reakcji szefa;-) i widze,ze na urlop jedziecie a gdzie??I jak sie czujesz ,lepiej juz troche czy ciagle mdlosci Cie mecza?
Emiliab chcialam pogratulowac powrotu do pracy (bo chyba sie cieszysz??) i na pewno wszystko bedzie dobrze
Przykro mi,ze Sariskowa Polcia ma kolki ,ja sie balam,ze u nas tez beda ale na szzescie tym razem nas ominelo bo z tomkiem to byla masakra w tym temacie.
kromie gratuluje nowej pracy i przeprowadzki do nowego domu bo to chyba juz niebawem
Dawidowe zycze,zebys sie szybko uwinela z przeprowadzka,
Dziulka,zeby jej sie urlop w Polsce udal i zazdroszcze spotkania

My bedziemy w krakowie od 10 do 16 pazdziernika :-):-) bilety zabookowane ,hotel zarezerwowany mam nadzieje,ze bedzie chcial sie ktos ze mna spotkac:sorry::-p(sariska??? chetnie zobacze Twoje dziewczynki)

Ale poki co nie moge sie doczekac niedzieli bo wylatujemy na wakacje w koncu:-):-):-):-) Strasznie ciagnie mi sie ten tydzien ale jeszcze tylko 3 dni,zobaczymy jak wyjdzie zapakowanie wszystkich potrzebnych rzeczy..
Za godzine jedziemy przelozyc szczepienie Tymka i sprawdzimy ile wazy bo klocek z niego niezly ale co sie dziwic jak tyle je...:szok:

Sheeney mdlości niestety się nasilają :-(((( a teraz jedziemy na chrzest Anulki (córci mojej sister). A po powrocie uderzamy na działkę moich rodziców i pewnie tam posiedzimy tam do końca przyszlego tygodnia.
Życzę Wam udanych wakacji, sprawnego pakowania mnie to jutro czeka :-)
Udanej wizyty u dr, napisz ile Twój Tymuś już waży :-)

dzien doberek:)

wpadam jak przeciag i napewno nikt nawet nie zauwarzy ze przelaecialam no ale jestem tak szczesliwa ze musze sie wam pochwalic:))

w sobote odbieramy klucze do naszego domku i nareszcie glusioro bedzie mial "wybieg"az 1650m trawnika wiec bedzie mial duuuuzo miejsca:)mam nadzieje ze zalapiemy sie jeszcze na pogode no ale to wszystko zalezy odemnie czy spakuje nasz dobytek w szybkim tempie:)coz jeszcze nowego u nas hmmm....szykuje sie zmiana nazwska u mnie wiec nie bedzie juz tak latwo tlumaczyc dunczykom jak sie azywam teraz bedzie duzo trudniej;)
Casperos rosnie jak szalony i bardzo mi pomaga az jestem w szoku!naczynia pomaga z zmywarki wyciagnac i uwielbia smieci:)tylko jakis paproszek znajdzie to zaraz do kosza z nim leci;)hmm..."perfekcyjny pan domu"rosnie:)
dziewczyny mam pytanko czy wasze dzieciaczki tez tak jedza?moj obiadek zjada i zagryza np bananem albo lodem!blee my sie smiejemy ze chyba w ciazy jest bo miesza takie smaki jak ciezarowka;)
widze ze maly zlocik sie szykuje ojjj zazdraszczam:(my raczej nie wybieramy sie do pl bo trzeba sie urzadzic no niby wszystko jest no ale kominek trzeba kupic taras zrobic a to kosztuje wiec wakacje w domku:)
zycze wam udanego zlotu i mam nadzieje ze sie kiedys skusicie na zlot w danii:)

sorki ze tak tylko o sobie ale czekaja na mnie worki i kartony dobrze ze zmiana nazwiska to tylko papierek do podpisania bo chyba bym nie dala rady z ogarnieciem tego wszystkiego!
jak juz sie ogarniemy to wkleje jakies fotki:)

buziaki i milego dzionka!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam.My standardowo wstaliśmy ok.8.30 poszliśmy na spacerek.Mały teraz zasnął a jeszcze mam pod opieką 9letnią córkę szwagierki bo chciała u Nas zostać na kilka dni:-) Ale ona taka że nie sprawia problemów to akurat nią się specjalnie nie trzeba zajmować powiem że ona bardziej mi pomaga w opiece nad Kamilkiem:tak::happy:

dawidowe zazdroszczę przeprowadzki mam ,nadzieję że nam też uda się z tym mieszkaniem:confused2::baffled:
Dziewczyny zazdroszczę spotkania:sorry:

Ok spadam robić obiadek jakiś ale nie wiem jeszcze jaki:sorry:

reklama
widzę, że wszyscy się pakują i gdzieś wybywają :szok::-D
DZIULKA i SHEENEY na wakacje, KANIA na chrzciny, DAWIDOWE i MINIU do nowego lokum

tylko ja jak ten debilos w domu gniję i ledwo sama ze sobą wytrzymuję :eek: więcej nie napiszę, gdyż muszę skorzystać z tego, że Alicja śpi i trochę pracy nadgonić. Myślałam, że "randka" z moim sklepowym ochroniarzem poprawi mi dzisiaj humor trochę ale niestety jego niet :-( poza tym któraś z Was wie jak szybko spakować męża i na drugi koniec świata wyeksmitować? Bo jego też już mam dosyć i nawet przez smsy się sprzeczamy ostatnio :no::angry::crazy::-:)baffled::confused2::-(

Do góry