Dzien dobry
Zbieram sie i zbieram ,zeby napisac cos wiecej i nie mam kiedy

Teraz jak mam dwojke dzieci to sie zastanawiam jak ja moglam narzekac z jednym,ze mi czasu brakuje,teraz to dopiero mi brakuje...
Pamietam tylko,ze
Kania juz nie musi sie obawiac reakcji szefa;-) i widze,ze na urlop jedziecie a gdzie??I jak sie czujesz ,lepiej juz troche czy ciagle mdlosci Cie mecza?
Emiliab chcialam pogratulowac powrotu do pracy (bo chyba sie cieszysz??) i na pewno wszystko bedzie dobrze
Przykro mi,ze
Sariskowa Polcia ma kolki ,ja sie balam,ze u nas tez beda ale na szzescie tym razem nas ominelo bo z tomkiem to byla masakra w tym temacie.
kromie gratuluje nowej pracy i przeprowadzki do nowego domu bo to chyba juz niebawem
Dawidowe zycze,zebys sie szybko uwinela z przeprowadzka,
Dziulka,zeby jej sie urlop w Polsce udal i zazdroszcze spotkania
My bedziemy w krakowie od 10 do 16 pazdziernika :-):-) bilety zabookowane ,hotel zarezerwowany mam nadzieje,ze bedzie chcial sie ktos ze mna spotkac

(
sariska??? chetnie zobacze Twoje dziewczynki)
Ale poki co nie moge sie doczekac niedzieli bo wylatujemy na wakacje w koncu:-):-):-):-) Strasznie ciagnie mi sie ten tydzien ale jeszcze tylko 3 dni,zobaczymy jak wyjdzie zapakowanie wszystkich potrzebnych rzeczy..
Za godzine jedziemy przelozyc szczepienie Tymka i sprawdzimy ile wazy bo klocek z niego niezly ale co sie dziwic jak tyle je...