• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ja od poczatku ciąży jestem 4 kg na plusie . Mam taki typ urody że zbedne kilogramy odkładają mi sie na brzuchu w postaci oponek ... a teraz sprawiają wrażenie bardziej zaawansowanej ciaży :D Ale powiem szczersze że wcale sie tym nie przejmuję . wiem że po ciązy dam rade schudnąć . Lubie sie ruszać :)

Ja dzisiaj stanelam na wage i 4kg na plusie :szok: tylko ze to bylo od razu po obiedzie to ma nadzieje ze jest troche mniej naprawde :-D.
W pierwszej ciazy przytylam jakies 13kg i mysle ze w tej tez tak bendzie...oby;-)

Oj przecież wiem i własnie o to mi chodzi ... ja nie wiem nawet czym mam jakies przeczucia . Staram sie o tym nie myśleć , żeby sie nie rozczarować . 28 Ide na wizyte to będzie już 17 tydz i 1 dzień to może pan doktor cos tam upatrzy ;) Ale to też nic pewnego , bo synuś z pierwszego małżeństwa mojego Kocura do 7 miesiąca ciąży miał być córcią :D

reklama
Ja dzisiaj stanelam na wage i 4kg na plusie :szok: tylko ze to bylo od razu po obiedzie to ma nadzieje ze jest troche mniej naprawde :-D.
W pierwszej ciazy przytylam jakies 13kg i mysle ze w tej tez tak bendzie...oby;-)
to idealnie przytylas! podobno tyle to idealny przyrost wagi, zdrowy dla dzidzi i niekrzywdzacy dla mamy - po porodzie duzo schodzi i zostaje tylko pare kilo do zrzucenia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry