Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzymaj kciuki bo jeszcze nie wiem ale mam nadzieję na córunieProponuję nagrodę dla mamy, która pierwsza dowie się o córeczce :-) Na razie sami mali mężczyźni, a gdzie księżniczki?
Ciekawe, która z Was przyniesie wiadomość, że będzie mamą dziewuszki !
choć i tak już wszystko ustalone nam pozostało tylko się dowiedzieć
Ale zdrówko najważniejsze a płeć już mniej i tak bez względu na wszystko będzie bardzo wyczekane i kochane
Dokładnie poczekamy na wizytę i zobaczymyJa mam ochotę na kiszonki cały czas...na słodkie uważam, ale mnie kusi:-)eee nie chcę gdybać, poczekam na 3 września![]()
Ja mam dzień po Tobie wizytę 4 a tak się strasznie denerwuje:-( żeby tylko było wszystko ok
no co ja zrobię, że mi się podoba (jak to ktoś fajnie określił), że jestem w pakiecie 
ja mam dosyć duży brzuszek, ale.. hmm no jak gdzieś wychodzę to specjalnie zakładam ciuszki w których już go widać i czasem dodatkowo się "wypinam"no co ja zrobię, że mi się podoba (jak to ktoś fajnie określił), że jestem w pakiecie
wczoraj jak byłam u ginka, przyszła kobietka, na oko 30 lat, szczupła 7-8 miesiąc ciąży, weszła na wagę i załamała się, że od ostatniej wizyty waży 0,5 kg więcej, że wygląda jak slonica, że waży JUŻ 58 kg i że we wcześniej ciąży tak dużo przytyła, bo AŻ 13 kg i ona nie chce znowu tyle.. a ja siedziałam cichutko z moimi 68 kg, ciesząc się, że aż tak dużo nie przytyłam, ale jak ją usłyszałam to się zaczęłam zastanawiać czy też trochę nie spanikować..