Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale nie był zły
) obudziłam męża, bo miałam wewnętrzną ochotę ale od 3 tygodni nic, bo fizycznie nie działałam!!i taka burza hormonów na ten temat, że się zaczynałam a kończyło się niczym albo nawet moim płaczem!!:-(ale wczoraj jakoś opanowaliśmy temat i nawet było milusio (bo myślałam, że będzie tak sobie
), tylko potem pół nocy brzuszek mnie bolał:-(ale to chyba dlatego że leżałam tak na boczku, ale już trochę na brzuszku i małemu się nie spodobało...
ale i tak szczęśliwa jestem
... u mnie za to wszyscy się dziwią że rozpoczął się 5 miesiąc i że nic nie widać, że szok i w ogóle, jak do cholery nie widać a jak ubiorę obcisłą to bardzo się w oczy rzuca a mnie wszyscy dobijają że taki mały..
Mi lekarka i lekarz, który robi bardzo "porzadne" i długie usg mówili, ze przed 18 to jest strzelanie w ciemno, bo dziewczynki i chłopcy wyglądają tak samo. Po 20 tygodniu już powinno być na 100%