Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jakie rozmiary ubranek brać do szpitala? 56 czy mniejsze, a może już 62 ?
Jakie macie doświadczenie?
No i czy dużo kupować z rozmiarów mniejszych, takich jak 56 54 52 ... ? No i czy w ogóle kupować?
Wg mnie są najlepsze ;-) 
Dziewczyny siedzę, a w sumie leżę i czytam sobie gazetkę, a tu Sóweczka zaczęła mnie chyba delikatnie kopać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Ale cudowne i dziwne uczucieAle jestem szczęśliwa :-) Nie mam do czego porównać, ale myślę, że to są takie pierwsze nieśmiałe kopniaczki
A jak się w Mamusię siatkarkę wda Sóweczka to później mogę mieć nieźle przechlapane
![]()

Ja jestem w 16 tyg i nie wiem jak reke poloze na brzuszku to co jakis czas czuje takie pukanie pojedyncze pod dlonia...Czy to jest maluszek??;-)

Zresztą wszyscy nam życzyli Milenki 
Zgadzam sie z Toba Kochana...
tez tak slyszalam ze przed 20 tyg dosc czesto zdarzają sie pomylki...do tego stopnia ze 100% chlopcu nagle w 20 tyg odpada siurek a dziewczynce rosnie))))
Dlatego wiarygodne jest badanie po 20 tyg...choc oczywiscie bywa i tak ze w 13/14/15 tyg lekarz trafnie oceni plec...