Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Obiecuje nie będędaruj mi detali ok???haha

Może dziwny ale fajnyTeraz jak juz sie naumialam wstawiac kilka cytatow to sobie zaszaleje haha a co bede sobie zalowac
Ja nie znam plci rowniej i ruchow nie czuje...no chyba ze czuje ale nie zdaje sobie sprawy...ja tam cierpliwie czekam....no i sie doczekam CHYBA nie????LOL
A mi sie snilo juz pare radzy ze rodze...ale ten porod to rachu ciachui po strachu i widze ta mala kruszynke i wiem ze to dzeiwczynka...sliczna czarne oczka i strasznie duzo ciemnych wloskow...wykapany tata...ale gadam do niej a ona mi odpowiada ale nie rusza ustami tylko tak telepatycznie ze w glowie ja slysze...no i ona sie usmiecha i daje mi znac ze glodna jest a ja dalej do niej gadamjakis dziwny ten sen co????
No to gratki kochana doczekalas sie a ja wciaz czekam)))))))))))))))))))))))
A może proroczy?:-)Może dziwny ale fajnyA może proroczy?:-)
o rany a jeszcze jakis czas temu jakby ktos mi powiedzial ze fajnie jest byc w ciazy to bym wysmiala...a teraz tylko lep mi sie kreci jak mala dzidzie widze....jak widac tylko krowa zdania nie zmienia

Moja krew
No popatrz jak bym czytała swój postMoja krew
![]()