Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chcialam zapytac bo co chyba wazne dla nas.. w ktorym bylas tygodniu i czy zauwazylas jakies objawy niepokojace? mialas mdlosci itd?:-(
na początku ciąży czułam wstręt do słodkosci(po tym zaczelam podejrzewac ciążę), zapachy mnie drażniły, miałam bardzo napięte piersi...normalne objawy ciąży, ale niestety tak w 5,5 t.c. te objawy zaczęły mi przechodzic powoli, a zaczelam czuc bóle w brzuchu, ukłucia... wtedy podobno moja fasolka pzestała sie rozwjać... gin stwierdzil mi krwiaka w macicy, dał duphaston kazal lezec... w niedzielę w nocy trafilam do szpitala z krwawieniem, lekarz mnie zbadał i stwierdzil ze moja fasolka nie rosnie i organizm przygotowuje sie do ronienia...Przykro mi ale nie martw sie jeszcze wszytko przed Toba!!!
Chcialam zapytac bo co chyba wazne dla nas.. w ktorym bylas tygodniu i czy zauwazylas jakies objawy niepokojace? mialas mdlosci itd?:-(