Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Te tygodnie są wg @ co nie znaczy że terminy porodów muszą by zbliżone mi z @ wychodzi na 3 lutego a z usg miałam kolejno 5, 7 i 3 luty
Więc nie przejmuj się i tak dzidziuś wyjdzie kiedy będzie chciał;-)Bo generalnie wszystkie Lodóweczki 2010 są superPatrycja dzięki za przyjęcie do rodziny
Na lutóweczkach rzeczywiście atmosfera jest goraca co bardzo mi sie podoba
Wszystkie fajne dziewczyny jesteście ,dlatego w końcu dołączyłam.U Was jest tak jakos ..na luzie;-)
u nas nie ma sztywno bo i po co
A i nasze dzieciaczki po mamuśkach będą też super
Nic dodac nic ując
jak widzę te reklamy w telewizji to mi niesamowicie ślinka cieknie
moja mała też już codziennie daje o sobie znać, wczoraj siedziałam 2h na spotkaniu w poradni przedmałżeńskiej
i w tej twardej ławce było mi strasznie niewygodnie, kręgosłup myslałam że mi pęknie, ale humor mi poprawiła dzidzia, bo tak się rozochociła, że nie mogłam na niczym innym skupić uwagi

A mi sie jakos specjalnie nie chce...
Ale ostatanio w mieszkaniu u brata spalismy a tam jest lustro na suficie i bylo MEeegaaaaaaaaaa fajnie :-):-):-)
Raczej nie widze rznicy sprzed ciazy, wszystko pozostalo bez zmian i z czestotliwoscia i ochota i z doznaniami.
nawet w reklamie to wykorzystali 
dziewczynka !!!!!!!! Pola czekamy na ciebie mała łobuziaro))
gratuluje. dajesz tak samo na imie jak moja sasiadka ktora ma termin porodu dokladnie wtedy co ja.