• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
My dalej mimo protestów teściowej damy na imie córeczce Kinga, z tym ze drugie sie zmieniło, będzie Dominika. Mój mąż ma na drugie Dominik i wymyśliłam sobie ze chcę jej dać na drugie po tatusiu. Jarek się ucieszył, a ja jestem przeszczęsliwa bo imie mi sie bardzo podoba.

witam i sorki,że zawracam głowe
ale jesteście już w wyższych ciążach to macie
doświadczenie i może podpowiecie.
chodzi mi oto co pisała patrycja
czy sperma na prawde szkodzi dzidzi?
czy jeśli współżyjecie to do końca w środku?
bo niby to moja druga ciąża ale pierwsza była
zagrożona i więcej w szpitalu niż domu więc nie praktykowałam.:sorry:
pozdrawiam.

witam i sorki,że zawracam głowe
ale jesteście już w wyższych ciążach to macie
doświadczenie i może podpowiecie.
chodzi mi oto co pisała patrycja
czy sperma na prawde szkodzi dzidzi?
czy jeśli współżyjecie to do końca w środku?
bo niby to moja druga ciąża ale pierwsza była
zagrożona i więcej w szpitalu niż domu więc nie praktykowałam.:sorry:
pozdrawiam.
Tusia jesli nie ma krwawień, lekarz nie zabroni to mozna bez problemu sie kochać. Sperma na pewno nie zaszkodzi, bo stajemy sie na nią wrazliwe- nasze ciała- dopiero tuz przed porodem i wtedy moze przyśpieszyć akcje porodową, moze nie musi. wiec Jak nie ma przeciwwskazań od lekarza spokojnie kochaj sie na zdrowie dla maluszka. Jemu jest przyjemnie :-)

wiedziałam, że posypią się nowiny dzięki i również gratuluję dzidzioli:-) ehhh ale i tak dopóki lekarz mi nie potwierdzi na 100 procent to będe myślała czy moja Amelka nie jest przypadkiem Konradem lub Adasiem, bo o imię dla chłopca wciąż trwa kłótnia ihihhiih

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry