olenka12345
Fanka BB :)
Po ciąży polecam dietę jenifer aniston. jest pyszna i skuteczna. W miesiac poleciało mi 4 kilo. koleżanka juz 10 zrzuciła.
a możesz powiedziec na czym ta dieta polega?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po ciąży polecam dietę jenifer aniston. jest pyszna i skuteczna. W miesiac poleciało mi 4 kilo. koleżanka juz 10 zrzuciła.

prawie w ogóle nie jem słodyczy, czasem się zdarzą chipsy, chleb razowy od początku ciąży, rzadko ziemniaki... jak ja mogę leżeć, odżywiać się normalnie i nie tyć??? czy to możliwe??ja miałam nadzieję, że 75 kg nie przekroczę, bo mam 162cm, po to chciałam chodzić na jogę i ćwiczenia na basenie na ciężarnych, a tu dupaprawie w ogóle nie jem słodyczy, czasem się zdarzą chipsy, chleb razowy od początku ciąży, rzadko ziemniaki... jak ja mogę leżeć, odżywiać się normalnie i nie tyć??? czy to możliwe??