• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
No to ja póki co też mam "5" na koncie,ale ciekawe co przyniosą te nasze ostatnie m-ce... Zawsze byłam niska i szczupła i wolałabym aby tak zostało. Tzn. gdybym urosła (wzwyż oczywiście hahaha) to nie miałabym nic przeciwko temu ha ha ha :P No a gdyby jednak potrzebna była dieta to Monika powiedz gdzie można znaleźć tą dietę Jennifer Aniston?

w miom poście powyżej:-D:-D:-D
Dieta jest niedroga i smaczna. Miesiąc (maj) tak jadłam i mi isę nie znudziło :). No i mimo, że w czerwcu zacżeła jesc normalnie (a nawet dużo wiecje niż normalnie) to mi się efkat jojo nie pojawił. Dopiero na poczatku pażdzernika zaczęalm dopbijac do wagi z kwietnia. Chudnie się powoli (pół kilo na tydzień), ale to jest optymalne chudniecie, bo organizm się nie wycieńcza i nie broni. Do tego troche ruchu (ja chodizłam raz w tygodniu na basen, czyli na prade trochę ruchu )i jest bardzo skuteczna. warto ją przetestowac, bo może wam tez przypadnie do gustu.

ja miałam nadzieję, że 75 kg nie przekroczę, bo mam 162cm, po to chciałam chodzić na jogę i ćwiczenia na basenie na ciężarnych, a tu dupa:wściekła/y: prawie w ogóle nie jem słodyczy, czasem się zdarzą chipsy, chleb razowy od początku ciąży, rzadko ziemniaki... jak ja mogę leżeć, odżywiać się normalnie i nie tyć??? czy to możliwe??

reklama
ja miałam nadzieję, że 75 kg nie przekroczę, bo mam 162cm, po to chciałam chodzić na jogę i ćwiczenia na basenie na ciężarnych, a tu dupa:wściekła/y: prawie w ogóle nie jem słodyczy, czasem się zdarzą chipsy, chleb razowy od początku ciąży, rzadko ziemniaki... jak ja mogę leżeć, odżywiać się normalnie i nie tyć??? czy to możliwe??

Musiałabyś jesć 1500 kalorii.... ale teraz nei polecam diet. poczytaj sobie o kaloriach. Wybieraj zdrowe jedzonko, które duzo daje dziecku, a nie tuczy. Owocki na przekazki, dużo gotwanego mięska. i takie tam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry