_Pysia_
Fanka BB :)
jakiś raz na milioncud to będzie jak faktycznie tego dnia urodzę :-) nie wiem, czy często się zdarza że w terminie się rodzi dzidzia :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jakiś raz na milioncud to będzie jak faktycznie tego dnia urodzę :-) nie wiem, czy często się zdarza że w terminie się rodzi dzidzia :-)
jakiś raz na milionjeśli chodzi o dokładna datę. Ale jesli przyjmuje się że +- dwa tygodnie to bardzo duzo dzieci
![]()

:-)a wyobrażacie sobie nas jak będziemy wyglądać w sylwestra?:-)
Wszyscy piajani, a my biedne jako kierowcyjuż się cieszę...

Spod kołdry?? ;-)a wyobrażacie sobie nas jak będziemy wyglądać w sylwestra?:-)
ja miałam raczej na myśli kurna brzuchy jak kulki ale fakt - o opcji z alko nie pomyślałam![]()
Paru znajomych było z nami i bylo super, na ten rok plany były identyczne, no ale pod koniec roku to ja się tam do tego domku nie dotoczę
Więc będziemy spędzać go w nowym domu, pewnie kogoś zaprosimy i na pewno będzie fajnie:-) a za rok wszystkie będziemy spędzać święta z naszymi Kruszynkami :-)czy to niefajna perspektywa??;-):-)