kejt82
Fanka BB :)
No właśnie do mnie ta Zofia nie przemawia. O to i moja żona Zofia...![]()

Znając życie wybór wyborem a jak się spojrzy na maleństwo to po praotu wiesz kto to jest Tymczasem zostaje Zosieńka
Czuję presję 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie do mnie ta Zofia nie przemawia. O to i moja żona Zofia...![]()

Znając życie wybór wyborem a jak się spojrzy na maleństwo to po praotu wiesz kto to jest
Czuję presję 
Znając życie wybór wyborem a jak się spojrzy na maleństwo to po praotu wiesz kto to jest
już parę dziewczyn mi tak mówiło...
Tymczasem zostaje Zosieńkabo... ja to nie wiem w końcu w ogóle nie nazwę dziecka
Czuję presję
![]()

Dziewczynka, dziewczynka tralalala:-) I już postanowione że Pola:-)
Dziewczynka, dziewczynka tralalala:-) I już postanowione że Pola:-)
Od wczoraj mnie cos w tylku boli, tzn w posladku zwlaszcza jak staje na ta noge:-(Czy ktoras z was tez tak ma? No i jeszcze zaczynam sie martwic bo od wczoraj prawie nie czuje mojej dzidzi:--(
A zgagi poki co nie mam;-)
Od wczoraj mnie cos w tylku boli, tzn w posladku zwlaszcza jak staje na ta noge:-(Czy ktoras z was tez tak ma? No i jeszcze zaczynam sie martwic bo od wczoraj prawie nie czuje mojej dzidzi:--(
A zgagi poki co nie mam;-)