Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi drugie imie sie przydało bardzo. Miałam kolezanke z tej samej klasy podstawówki, ten sam miesiac urodzenia tylko dni inne i to samo imie i nazwisko. Potem jak dorosłam czasem urzędowe pisma trafiały do niej zamiast do mnie - ta sama ulica zamieszkania tylko numery inne. wywalczyłam ze posługuje sie 2 imionami urzędowo wszędzie.a ja drugiego nie bede chyba dawać, chrztu i tak ma nie być ,a urzędowo to nei ma takiego znaczenia. I tak mielismy problem z wyborem jednego imienia
We wtorek dowiedziałam się,że będę mieć synka:-) mój 1szy synek ma na imię Dominik,a teraz myślę,ze będzie Maciuś ,Maciej oznacza-z hebrajskiego tłum."Dar od Boga"
Pozdrawiam![]()
Maciuś-bardzo ładne imię:-)a u nas bedzie milenka , jezeli ktos kidys bedzie zly na milenka to powie ewentualnie - milena . Poza tym znaczenie tego imienia podoba mi sie . Po czesku milenka oznacza - kochanie np.moja milenka- moje kochanie. Miluje cie - kocham cie
Ja nawet doszlam do wniosku ze takwiej bylo bobaska sobie zmajstrowac niz to imie dla niego teraz wybraca ja drugiego nie bede chyba dawać, chrztu i tak ma nie być ,a urzędowo to nei ma takiego znaczenia. I tak mielismy problem z wyborem jednego imienia
Haha 2 Tomkow w jednym domku hahaa ja mam męża Tomka i chcę synka Tomusia!!!
ale jakoś mi dziwnie mieć dwóch Tomków w jednym domku...
We wtorek dowiedziałam się,że będę mieć synka:-) mój 1szy synek ma na imię Dominik,a teraz myślę,ze będzie Maciuś ,Maciej oznacza-z hebrajskiego tłum."Dar od Boga"
Pozdrawiam![]()
A później będzie trzecia lista "Mamusie, które przestały się ujawniać na BB" hehehehehehehhe