Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aneta Gratuluję dziewuniNam dziś na wizycie Ginka pokazała pipunię i potwierdziła, że już na pewno chłopca z tego nie będzie hihih
![]()
a ja tępak do niego: ale GDZIE :-) a on: no proszę sobie wyobrazić że dzidzia siedzi na szybie i Pani ją od dołu podgląda: 2 pośladki i pipcia :-) i cyknął zbliżenie ze strzałką :-)to teraz mężowi pokażę cwanie że niby to widać od razu
To mi polozna pokazala krocze i pyta co to jest a ja do niej ze chlopak - a to cytrynka - ze mnie tez tepak niezlymi pokazał cytrynkę i mówi: o tu jest kobitkaa ja tempak do niego: ale GDZIE :-) a on: no proszę sobie wyobrazić że dzidzia siedzi na szybie i Pani ją od dołu podgląda: 2 pośladki i pipcia :-) i cyknął zbliżenie ze strzałką :-)to teraz mężowi pokażę cwanie że niby to widać od razu
![]()
Dziękuję Wam lachonki, ja też się cieszę, że Olinka jest zdrowaTo jest najważniejsze. Tylko mnie zastanawia właśnie dlaczego tyle waży
Przecież jem tylko witaminy a nie sterydy
![]()

mi pokazał cytrynkę i mówi: o tu jest kobitkaa ja tępak do niego: ale GDZIE :-) a on: no proszę sobie wyobrazić że dzidzia siedzi na szybie i Pani ją od dołu podgląda: 2 pośladki i pipcia :-) i cyknął zbliżenie ze strzałką :-)to teraz mężowi pokażę cwanie że niby to widać od razu
![]()