Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam na 23 także tez jeszcze mogę być marcówką. ale każdy mi ten marzec wmawia, a ja jestem z natury przekorna i ta ksie boję, czy m isie na zlosc im np. styczeń z tego nei zrobi.

ja mam na 2 lutego także możliwe że styczeń wypadnie :-) nie obraziłabym się hehe:-) byle taki późny styczeń zawsze to parę dni wcześniej kruszynkę bym tuliłatak się ostatnio zastanawiałam, która z nas się pierwsza rozpakuje i kiedyKtóra będzie jednak styczniówką, a która zahaczy o marzec
![]()

podobnie do mnieja mam na 2 lutego także możliwe że styczeń wypadnie :-) nie obraziłabym się hehe:-) byle taki późny styczeń zawsze to parę dni wcześniej kruszynkę bym tuliła
i bardzo dobrze, że tak do tego podchodzi, bo ja też sobie nie wyobrażam być tam bez tej najbliższej mi osoby - czułabym się wręcz samotnie ze świadomością, że dla tych położnych czy pielęgniarek koło mnie to tylko kolejny tego dnia poród, a ja chcę, żeby tam był ktoś, dla kogo to najważniejsze - jak i dla mnie - wydarzenie w życiu
Haha - będziemy się ścigać ja też z USG mam na 23 lutegoja mam na 23 także tez jeszcze mogę być marcówką. ale każdy mi ten marzec wmawia, a ja jestem z natury przekorna i ta ksie boję, czy m isie na zlosc im np. styczeń z tego nei zrobi.
Haha - będziemy się ścigać ja też z USG mam na 23 lutego![]()
A co jest 19?ja muszę przeczekać 19 potem mogę rodzić
![]()