Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja się chwalę moją pannicą :
BPD - 66,2 mm (26t3d)
HC - 233,7 mm (24t6d)
AC - 217,7 mm (26t0d)
FL - 46,3 mm (25t0d)
HL - 48,1 mm (28t0d)
waga 864 gramy +/- 80 gramów

Tym bardziej że jest kilka dni młodsza
A USG wg OM było w 25t2d :-)

nie szaleje nooo ale chociaż dwa dni mogłam się cieszyć rekordem
kurcze, wy to już macie małych wielkoludów. Ja oczywiście zapomniałam zapytać o wagę, ale ile przez 2 tygodnie mogła ise zmienić?
łe to Tadziu moze przekroczył już pół kilohm.. ja mam wg OM 25t5 a wg USG 26t5
niech Twoja małanie szaleje nooo ale chociaż dwa dni mogłam się cieszyć rekordem
u mnie wciągu 4 tyg przytył 400 gram, to tak jakby 100 na tydzień może być nie?
Molphin gratuluję córeczki. Cieszę się że tak pięknie się Wam życie ułożyło. Życzę wszystkiego co najlepsze![]()
Molphin ja rowniez gratuluje ksiezniczki![]()
Gratuluje córeńki!!!!![]()
gratuluję córci
to ja myślałam że krótko ze sobą byliśmy (niecałe półtora roku znajomości, rok "prawdziwego" bycia razem)... a jak pokonaliście kryzys? coś zrobiliście czy sam przeszedł? jak sobie radziliście? dobrze że już jest dobrze![]()

A mi USG wyliczyło 25t5d. Ciekawe jak to się przelicza, bo wymiary dzieciaczków mamy bardzo podobne, a wiek się różni aż o tydzień...hm.. ja mam wg OM 25t5 a wg USG 26t5
niech Twoja małanie szaleje nooo ale chociaż dwa dni mogłam się cieszyć rekordem
![]()